131019098
19 Mart 2024, Salı

ALİAĞALILAR BAYRAMLAŞTI

24 Temmuz 2021, Cumartesi 06:16

     


Aliağa’da protokol ve vatandaşlar Kurban Bayramı öncesi Arefe Günü’nde Aliağa Kaymakamlığı’nın düzenlediği programda bir araya gelerek bayramlaştı. Protokol bayramlaşmasının ardından Aliağa’daki siyasi parti temsilcileri ilçe binalarında üyeleriyle bayramlaşma programı düzenledi.

Aliağa’daki protokol üyeleri Arefe günü düzenlenen programla bayramlaştı. Engelsiz Yaşam Parkı’nda gerçekleştirilen programa Kaymakam Ömer Karaman, Belediye Başkanı Serkan Acar, Garnizon Komutanı Albay Faruk Altun, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet İmir, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Balıkçıoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdoğan Akyüz, Sahil Güvenlik Komutan Vekili Halil İbrahim Arslan, kurum müdürleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı. Bayramlaşma programında konuşan Kaymakam Ömer Karaman, herkesin sağlıklı ve huzurlu bir bayram geçirmesi temennisinde bulundu.

Şehitler için dualar edildi

Bayramlaşma programı sonrasında Kaymakam Ömer Karaman ve Belediye Başkanı Serkan Acar ile beraberindeki heyet Aliağa Kabristanlığı’nda bulunan şehitliği ziyaret etti. Kabristanlık ziyaretinde şehitlerin aziz hatıralarını anmak için dualar edildi, kabirlerine karanfil bırakıldı. Bayramlaşma programı, şehit aileleri ile Uzunhasanlar Mahallesi’nde bulunan Şehit Bülent Yanpala’nın kabrine yapılan ziyaretle son buldu.

Siyasi partiler de bayramlaştı

Protokol bayramlaşmasının ardından siyasi partiler de kendi üyeleriyle bayramlaştı. AK Parti Aliağa İlçe Başkanlığı ve MHP Aliağa İlçe Başkanlığı pandemi dolayısıyla bayramlaşma törenlerini online olarak gerçekleştirdi. CHP Aliağa İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan ve parti üyeleriyle bayramlaşmaya CHP İzmir Milletvekili Mahir Polat ve İYİ Parti Aliağa İlçe Başkanı Yavuz Adar da katıldı. Arefe günü CHP İlçe Binası’nda gerçekleştirilen bayramlaşmada pandemi kurallarına da uyuldu. İYİ Parti Aliağa İlçe Başkanı Yavuz Adar ve parti üyeleri de Arefe günü parti binasında bayramlaştı. Yapılan bayramlaşma törenine CHP Aliağa İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan ve yönetimi de katılım gösterdi. HDP Aliağa İlçe Başkanlığı ise bayramın üçüncü günü üyeleriyle parti binasında bayramlaştı.

(ESİN ÇETİN) 







 
Son Eklenen Haberler