Meslek komitelerinde görev dağılımı yapıldı
24 Ekim 2022, Pazartesi 06:52Tweet |
Aliağa Ticaret Odası’nda (ALTO), gerçekleştirilen seçimler sonrasında meslek komitelerinde görev dağılımı yapıldı.
Geçtiğimiz günlerde komite ve meclis üyelerinin seçiminin gerçekleştirildiği Aliağa Ticaret Odası’nda, 14 meslek grubunda komiteye seçilen üyelerin katılımı ile yapılan toplantıda Meslek Komiteleri Görev dağılımı gerçekleştirildi. Toplantı sonucunda oy birliği ile komite başkanları, başkan yardımcıları belirlenerek, sektörel değerlendirilmelerde bulunuldu.
Aliağa Ticaret Odası Meslek Komitelerinde görev dağılımları ise şöyle:
1. Meslek Komitesi: Eray Özçelik (Başkan), Ruşen Yurttaş (Başkan Yrd.), Üyeler: Mehmet Şengül, Ömür Öztürk, Himmet Ceyhan, Coşkun Ertürk, Yusuf Doydu.
2. Meslek Komitesi: Ömer Keleş (Başkan), Ali Eyüboğlu (Başkan Yrd.) Üyeler: Ömer Ertürk, Cesim Çelik, Evren Yavuz, Yavuz Yıldız, Mehmet Arif Tanfener.
3. Meslek Komitesi: Doğan Yurtdaş (Başkan), Fatih Bozduman (Başkan Yrd.) Üyeler: Muhammet Coşkun, İskender Aydın, Rıza Maden.
4. Meslek Komitesi: Musa Kumri (Başkan), Ruken Arslan Çukadar (Başkan Yrd.) Üyeler: Emin Gürkan, İbrahim Önal, Emrah Şatır.
5. Meslek Komitesi: Mikail Tanrıkulu (Başkan), Saadet Bodur (Başkan Yrd.), Üyeler: Bilal Bulut, Arif Güven, Erhan Güngör.
6. Meslek Komitesi: Mehmet Ali Yılmaz (Başkan), Zinnur Erdoğan (Başkan Yrd.), Üyeler: Uğur Akyıldız, Işıl Şahin, Orhan Mete.
7. Meslek Komitesi: Gökhan Sabuncu (Başkan), Soner Yıldız (Başkan Yrd.), Üyeler: Semih Erşan, Çağdaş Özçelik, İlkay Özkan.
8. Meslek Komitesi: Hikmet Akın (Başkan), Ilgın Kavaklıoğulları (Başkan Yrd.), Üyeler: Saruhan Karataş, Serdar Dokumacı, İbrahim Halil Özer, Tolga Çetin, Babil Babur.
9. Meslek Komitesi: Neslihan Pekmez Bakır (Başkan), Mustafa Bahadır Gültekin (Başkan Yrd.), Üyeler: Kerim Taşcı, Altan Yıldırım, Rabia Sezen, Mazlum Tan, Emrah Güngör.
10. Meslek Komitesi: Alev Murat Evrin (Başkan), Serhat Arslan (Başkan Yrd.) Üyeler: Engin Akarsu, Yahya Kemal Aygün, Hüseyin Cepik.
11. Meslek Komitesi: Enver Kanargı (Başkan), Furkan Erkan (Başkan Yrd.) Üyeler: Burak Öztabak, Engin Aksan, Hasan Eser, Muammer Ertürk, Barış Narman.
12. Meslek Komitesi: Abdulkadir Çulha (Başkan), Uğur Ersoy (Başkan Yrd.) Üyeler: Naim Polat, Elif Kolcu, Şükrü Saka.
13. Meslek Komitesi: Hakan Akın (Başkan), Ubeydullah Baycuman (Başkan Yrd.) Üyeler: Erol Güngör, Orhan Ulaşzade, Nihat Yorulmaz.
14. Meslek Komitesi: Hayrullah Genç (Başkan), Himmet Önder (Başkan Yrd.) Üyeler: Savaş Uzun, Necati Karaahmetoğlu, Fatih Eser, Kemal Erim, Aslan Erol Mete.
Ertürk: ‘İstişareyi ve ortak aklı çok önemsiyoruz’
Toplantının açış konuşmasını yapan Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Ertürk, “Öncelikle toplantılarımıza katılan tüm Meslek Komitesi Üyelerimize teşekkürlerimi iletiyorum. Meslek komitelerimiz sahadaki sektörel ve bölgesel sorunların tespit edilmesi ve aktarılmasını üstlenen ön önemli organlarımızdır. Aliağa Ticaret Odası Yönetimi olarak istişareyi ve ortak aklı çok önemsiyoruz. “Birlikteliğin” önemini çok iyi biliyoruz ve bu anlamda siz değerli meslek komitesi üyelerimiz bu istişare kültürünün en önemli unsurlarısınız. Bu yüzden komitelerimiz önemli görevi üstlenen, vazgeçilmez organlarımızdır. Biz de yönetim kurulu olarak komite kararlarını ve görüşlerini büyük bir titizlikle değerlendirerek çözüm odaklı çalışmalar yürütmenin gayreti içinde olacağız. Odamız Komitelerinde görev alan tüm arkadaşlarımıza teşekkürlerimi iletiyor, başarılarının devamını diliyorum.” dedi.
Akyıldız: ‘Sizlerden gelen her argüman bizi üyelerimize daha da yaklaştıracak’
Açış konuşmasının ardından söz alan Aliağa Ticaret Odası Meclis Başkanı Uğur Akyıldız ise, “Komitelerimiz sektörlerin en önemli temsilcileri konumunda. Meslek Komite temsilcilerimizin burada dile getireceği sektörle ilgili sorunlar ve çözüm önerileri bugünü yönetirken geleceği de ön görebilmek anlamında önem taşıyor. Sizlerden gelen her argüman bizi üyelerimize daha da yaklaştıracak. Bu noktada komite üyelerimizden toplantılara katılarak sektör sorunlarına yönelik sektör üyelerinizle iletişimi en üst seviyede sürdürmelerini temenni ediyor, görev alan tüm arkadaşlarımıza başarılarının devamını diliyorum” diye konuştu.
(DERYA SÜNER)

CHP Aliağa İlçe Başkanı Ali Serçe, İzmir Büyükşehir Belediyesi

Aliağa Belediyesi’nin 2024 Mali Yılı Kesin Hesabı ve Taşınır Kesin Hesabı, belediye

Aliağa Belediyesi Aile Danışma Merkezi, İzmir 4 Nolu T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’nda

Aliağa Ticaret Odası (ALTO), dijital pazarlama stratejilerinde yapay zekâ kullanımını

Aliağa Belediyesi bünyesinde eğitim gören Özel Sporcular, 2025 İzmir

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin 25 bin sosyal konut projesinin ilk

GEMİSANDER’in olağanüstü genel kurulu 27 Mayıs’ta yapılacak.

Aliağa’da Trafik Haftası kapsamında İlçe Emniyet Müdürlüğü

Aliağa'da, Petkim Kavşağı ile Plajlar Kavşağı arasında hız sınırı 50 km olarak

Alevi Kültür Dernekleri Aliağa Şubesi, 11 Mayıs Pazar günü “Anneler

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik yolsuzluk soruşturması

Aliağa Belediye Meclisi Mayıs ayı Olağan Toplantısı’nda, CHP’li Meclis

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Tire ilçesi Karateke

İzmir'deki balıkçı barınaklarında sahipsiz, kayıtsız ve hurda tekneler,

Nesine 3. Lig 3. Grup’ta sezonu yenilgisiz şampiyon olarak tamamlayarak 2.Lig’e

İstanbul Büyükşehir Belediyesine (İBB) yönelik yolsuzluk soruşturması

Ekrem İmamoğlu’na destek amacıyla, 19 Mayıs’ta İzmir Gündoğdu Meydanı’nda

Aliağa Beşkardeş Köylüleri Kültür ve Dayanışma Derneği, Medine

Bu yazıda, boşanma sürecine ilişkin temel bilgileri adım adım ve kapsamlı şekilde

TikTok, sadece kendi başına dans edip video çekmekten ibaret değil. Bazen birine

İş dünyasının tanınmış ailelerinden Şimşekler Ailesi’nden Abdülkerim

Aliağa Belediyesi, yapılan denetimlerde Aliağa Gemi Söküm Bölgesinde

Aliağa Belediye Meclisi Mayıs ayı Olağan Toplantısı bu akşam yapılacak. Aliağa

2. Kuzey Ege Spor Oyunları 12-17 Mayıs'ta düzenlenecek. Etkinlikte; Aliağa,

İzmir Büyükşehir Belediyesi, olası bir afet sonrasına yönelik stratejilerini

Honda, Aliağa’da motosiklet üretim tesisi kurmak üzere harekete geçti.

Aliağa Limanı'ndaki "rüşvet" iddialarına ilişkin 68 sanık hakim

CHP Aliağa Gençlik Kolları Başkanı Alp Günay Bayrak ve Halkçı Liseliler

CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, Ekrem İmamoğlu’nun Cumhurbaşkanı adayı

Aliağa Belediyesi, vatandaşların imar ile ilgili işlemlerini kolaylaştıracak E-İmar

SOCAR Türkiye Aliağa Çayağzı Sosyal Tesisleri’nin temel atma töreni

TİS sürecinde tıkanıklık yaşayan Ravago işçileri eylemlerine devam ediyor.

İMEAK Deniz Ticaret Odası (DTO) Aliağa Şubesi tarafından düzenlenen resim, şiir

Gelir İdaresi Başkanlığı (GİB), Ulusal Taşıt Tanıma Sistemi (UTTS) uygulamasına ilişkin