131019098
29 Nisan 2024, Pazartesi

ES GROUP 20 YAŞINDA

24 Aralık 2021, Cuma 06:26

     


ES GROUP, gerçekleştirdiği yemekle sektördeki 20. Yılını kutladı.

ES GROUP, geçtiğimiz Cumartesi akşamı, Aliağa’da bir otelde gerçekleştirdiği yemekle sektördeki 20. Yılını kutladı. Tüm çalışanların katıldığı gecede, ES GROUP 20. Yıl filmi gösteriminin ardından kıdemli personele başarı ve özverilerinden dolayı plaket takdim edildi.

“Ülkemize katma değer kazandırmaya devam edeceğiz”

ES GROUP Yönetim Kurulu Başkanı Erol Demirbaş, konuşmasında bugüne kadar tamamlanan projelerin yanı sıra devam eden projeler ve 2022 kurumsal hedeflerine değindi, gelecek nesillere sürdürülebilir, teknolojik ve temiz bir çevre bırakmayı hedeflediklerini vurguladı. 20. Yıla ulaşmanın gururunu yaşadıklarını belirten Demirbaş, “ES GROUP ailesi olarak, azimle ve özveriyle, sektördeki 20 yıllık tecrübemiz ile hayata geçirdiğimiz tüm projelerde geleceğin sözü olmaya, ülkemize katma değer kazandırmaya devam edeceğiz.” Dedi.

5 ayrı sektör, 1000 çalışan

2002 yılında kurulan ES GROUP, endüstriyel ve altyapı inşaatlarının yanı sıra denizcilik, gayrimenkul, madencilik, imalat ve enerji olmak üzere toplam 1000 çalışanı ile 5 alanda faaliyet gösteriyor. ES GROUP şirketlerinden biri olan Gemma Madencilik, İzmir Aliağa ve Menderes’te bulunan taş ocağı işletmeleri ile sektörün talebine yönelik üretimleriyle bölgedeki büyük yatırımların vazgeçilmezi haline geldi. Aliağa Taş Ocağı yıllık 5.000.000 ton andezit üretim kapasitesi ve verimlilik olarak bölgenin en büyük ocağı olma özelliğine sahip.

ES GROUP, İzmir Aliağa Organize Sanayi Bölgesindeki stratejik öneme sahip çelik konstrüksiyon ve boru imalatı fabrika inşaatının yanı sıra, İzmir Menemen’de 17.000 m2’lik alanda tamamlanan akaryakıt istasyonu ve ticaret kompleksini de 2021 yılında hizmete açtı. Deniz inşaat sektöründe hızla yükselişini sürdüren ES GROUP, özellikle tüm proje dizaynı ve mühendisliği kendisine ait olan, Türkiye’nin ilk ve kendinden makinalı kazıcı tarak gemisi Kanuni D.S. üzerindeki 190 tonluk ekskavatör ile Türkiye’nin ilk ve en büyük tarak gemisini inşa etmiştir. Denizcilik sektöründe yaptığı projeler ile adından söz ettiren ES GROUP tarama kapasitesindeki öncü konumunu taşıma kapasitesiyle de arttırmak üzere, Singapur’dan aldığı Split Barge (dökü dubası)’nı 2022 Ocak ayında filosuna dahil edecek.

ES GROUP, 2022 yatırımlarına ivme kazandırarak, yurtiçinde İzmir, Aliağa COFOT Projesi kapsamında ham petrol tankları projesi, Petkim iskele 2 ve 3 rıhtımları modernizasyon projesine devam ederken, Yurtdışında Almanya / Berlin’de 27 Milyon Euro’luk konut projesi, Hırvatistan’da ise alt yapı projeleri devam etmekte. İstanbul, İzmir ve Kocaeli’nde ofisleri bulunan ES GROUP ile ilgili detaylı bilgiye www.esgroupturkey.com adresinden ulaşabilir.

(HABER MERKEZİ) 







 
Son Eklenen Haberler