131019098
25 Nisan 2024, Perşembe

DİSK EMEKLİ-SEN 3 YAŞINDA

25 Şubat 2022, Cuma 06:29

     


DİSK Emekli-Sen Aliağa Şubesi, sendikalarının resmi kuruluşunun 3. Yıldönümü nedeniyle ilçedeki basın mensuplarıyla bir araya geldi.

DİSK Emekli-Sen Aliağa Şubesi, sendikalarının resmi kuruluşunun 3. Yıldönümü nedeniyle ilçedeki basın mensupları ile İzmir Büyükşehir Belediyesi Aliağa Kültür Merkezi’nde düzenledikleri kahvaltıda bir araya geldi. Toplantıda DİSK Emekli-Sen Aliağa Şube Başkanı Sabahattin Yeşiltepe ve şube yönetimi hazır bulundu. Sabahattin Yeşiltepe, kuruluş yıldönümleri ile ilgili yaptığı konuşmada, “DİSK Emekli-Sen’in geçmişi 3 yıllık değil, 1995’te başlayan bir süreç. Bu süreç içerisinde bizi kabul edemeyen hükümetler sendikamızı kapatmak için mücadele etti. Buna rağmen biz inatla devam ettik. Çünkü biz örgütlenmeyi geçmişimizden alarak geldik. 2019 yılında kapatılma durumunda kaldık ve sonrasında DİSK Emekli Sen’i kurarak yolumuza devam ettik. Bugün Türkiye genelinde 40 bine yakın üyemiz var.” diye konuştu.

“Mücadelemiz devam edecek”

Emeklilerin yıllarca çalıştıktan sonra kendilerini kenara bırakılmış gibi hissettiklerini ifade eden DİSK Emekli-Sen Aliağa Şube Başkanı Sabahattin Yeşiltepe, “Biz ev ile cami, ev ile park arasında ölümü bekleyen insanlar değiliz. Biz mücadelenin içerisinden gelen, bunların ne demek olduğunu çok iyi bilen bir kitleyiz. Mücadelemiz bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da devam edecek. Hiçbir zaman yılgınlığa düşmeyeceğiz. Örgütlü mücadele her zaman kazanmaya muktedirdir.” Dedi.

(VOLKAN GÜNDÜZ) 







 
Son Eklenen Haberler