131019098
9 Mayıs 2024, Perşembe

CUMHURİYET İLKOKULU’NDAN ENGELLERİ AŞAN ETKİNLİK

25 Mayıs 2022, Çarşamba 06:02

     


Aliağa Cumhuriyet İlkokulu öğrencileri, Aliağa Engelliler Rehabilitasyon Derneği’ne iki adet manuel tekerlekli sandalye hediye etti.

Aliağa Cumhuriyet İlkokulu öğrencileri, Aliağa Engelliler Rehabilitasyon Derneği’ne manuel tekerlekli sandalye bağışında bulundu. Dernek bahçesinde gerçekleştirilen bir etkinlik ile birlikte Aliağa Cumhuriyet İlkokulu öğrencileri biriktirdikleri paralarla aldıkları 2 adet manuel tekerlekli sandalyeyi Aliağa Engelliler Rehabilitasyon Derneği Başkanı Musa Pala’ya takdim etti. Hediye takdiminin öncesinde Engelsiz Koro söyledikleri türkülerle öğrencileri, öğretmenleri ve velileri eğlendirdi.

Musa Pala, “Bu gibi desteklerin engelleri aşabileceğine inancım tam”

Dinleyenlerden bolca alkış alan koro dinletisinin ardından Aliağa Engelliler Rehabilitasyon Derneği Başkanı Musa Pala teşekkür konuşmasında bulundu. Başkan Pala, “Öğrencilerimizin bu düşünceli yaklaşımı dernek olarak biz çok mutlu etti. Daha küçük yaştaki öğrencilerimizin belki harçlıklarını biriktirerek bu sandalyeleri derneğimize kazandırmak istemeleri bile bizim için çok önemli bir davranış. Kendilerine, onların bu davranışı yapmalarının zeminini hazırlayan duyarlı velilere ve en önemlisi bu etkinliğin gerçekleşmesinde büyük emeği olan öğretmenlerimize çok teşekkür ediyorum. İyi ki varlar. Bu gibi desteklerin engelleri aşabileceğine inancım tam. Bu gibi desteklerin yaygınlaşmasını temenni ediyorum. Katkılarınızdan dolayı herkese teşekkürler.” Dedi.

Sibel Farukoğlu “Bu etkinlik diğer kurumlara örnek olsun”

Konuyla ilgili açıklamada bulunan bir diğer isim ise Cumhuriyet İlkokulu Öğretmeni Sibel Farukoğlu oldu. Farukoğlu, “Bizim öğrencilerimizle ve velilerimizle gerçekleştirdiğimiz bu etkinlik diğer kurumlara örnek olsun. Bizim desteklerimiz bununla sınırlı kalmayacak. Devamı gelecek. Elimizden geldiğince engelleri birlikte aşmak adına çabalayacağız. Öğrencilerime ve velilerime bu yolda bizimle oldukları için teşekkürlerimi iletiyorum. Bu projeyi Cumhuriyet İlkokulu Öğretmenimiz Tülay Bostancıoğlu ile birlikte yürüttük. Kendisine ve sınıfına teşekkürlerimi iletiyorum.” İfadelerini kullandı.

(ESİN ÇETİN) 







 
Son Eklenen Haberler