131019098
26 Nisan 2024, Cuma

Katlı Kavşak Projesi’nin ihalesi tamamlandı

25 Haziran 2022, Cumartesi 06:53

     


Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, Eski Garaj Mevkii’nde yapılması planlanan, Battı-Çıktı olarak bilinen Katlı Kavşak Projesi’nin ihalesinin tamamlandığını duyurdu.

Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, yıllardır ilçenin gündeminde olan, Çanakkale karayolu üzerine yapılması planlanan, battı-çıktı olarak bilinen Katlı Kavşak Projesi ile ilgili geçtiğimiz aylarda müjde vermiş, hedeflerinin bu yıl içinde battı çıktı projesini Aliağa’ya kazandırmak olduğunu söylemişti.

“5 ayda tamamlamayı hedefliyoruz”

Konuyla ilgili şahsi sosyal medya hesabında yeni bir gelişmeyi paylaşan Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, projenin ihalesinin tamamladığını duyurdu. Acar paylaşımında, “Eski Garaj Mevkii’nde yapacağımız Katlı Kavşak Projesi’nin ihalesini tamamladık. Çalışmalarımıza yakın zamanda başlayıp yaklaşık 5 ay gibi kısa bir sürede tamamlamayı hedefliyoruz.” ifadelerine yer verdi.

“Konserler, tiyatrolar ve sinemalarla sıkıntıyı hafifleteceğiz”

İnşaat çalışmalarından dolayı şehir trafiğinin biraz sıkıntıya gireceğini belirten Başkan Acar, “Bu süre zarfında, şehrimizin uzun yıllardır beklediği bu projeyi hayata geçirirken inşaat çalışmalarından dolayı şehir trafiği bizi biraz sıkıntıya girecek. Ama bu sıkıntıyı 1 Temmuz - 30 Ağustos tarihleri arası Aliağa Sanat Günleri’nde gerçekleştireceğimiz konserlerle, tiyatrolarla ve sinemalarla hafifleteceğiz. Birbirinden değerli sanatçılarımızı ağırlayacağımız yaz konserlerinde buluşmak üzere.” dedi.

(VOLKAN GÜNDÜZ) 







 
Son Eklenen Haberler