131019098
5 Mayıs 2024, Pazar

YKS TERCİH KOMİSYONLARINA BAYHAN’DAN ZİYARET

25 Temmuz 2019, Perşembe 07:03

     


Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçlarının açıklanmasının ardından tercih süreci 23 Temmuz tarihinde başladı. 29 Temmuz 2019 tarihinde son bulacak olan tercih sürecinde, öğrencilere ve velilere rehberlik etmek amacıyla kurulan Tercih Komisyonlarını Aliağa İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal Bayhan ziyaret etti.

ÖSYM'nin yayınladığı, Yükseköğretim Kurumları Sınavı sonuçlarının açıklanmasının ardından tercih süreci 23 Temmuz 2019 tarihinde başladı. 29 Temmuz 2019 tarihinde son bulacak olan tercih sürecinde, öğrenci ve velilere rehberlik etme ve destek verme amacıyla 'Tercih Komisyonları' kuruldu. Aliağa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nden konuyla ilgili yapılan açıklamaya göre Aliağa’dan sınava giren 743 öğrenci ile misafir olarak Aliağa’da bulunup tercih yapmak isteyen öğrenci ve veliler; Şehit Oğuz Özgür Çevik Anadolu Lisesi, Heydar Aliyev Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde kurulan komisyonlardan yararlanabilecek. Bu komisyonlara ek olarak Aliağa Rehberlik ve Araştırma Merkezi, Alp Oğuz Anadolu Lisesi, Yenişakran Mustafa Güngör Çolakoğlu Anadolu Lisesi ve Şehit Gökhan Çakır Anadolu Lisesi'nde de tercih süresi boyunca, öğrenci ve velilere destek verilecek.

YKS tercih komisyonları ziyareti

Aliağa İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal Bayhan, tercih sürecinde, öğrenci ve velilere rehberlik etme ve destek verme amacıyla kurulan “Tercih Komisyonları” merkezlerinden biri olan Alp Oğuz Anadolu Lisesi’ni ziyaret etti. RAM (Rehberlik Araştırma Merkezi) Müdürü Serkan Yılmaz’ın da eşlik ettiği ziyarette, tercih rehberliği için gelen veli ve öğrencilerle sohbet eden Bayhan, okul müdürü Ali Gürlek ve komisyonda görevli öğretmenlerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

(ESİN ÇETİN) 







 
Son Eklenen Haberler