Salih Yiyitalp güven tazeledi
26 Ocak 2023, Perşembe 11:36Tweet |
Aliağa Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Olağan Genel Kurul toplantısı gerçekleştirildi. Genel kurulda, mevcut başkan Salih Yiyitalp yeniden başkan seçilerek güven tazeledi.
Aliağa Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Olağan Genel Kurul toplantısı Aliağa ENKA Spor Salonu’nda gerçekleştirildi. 1408 ortaktan 1390’ının hazır bulunduğu, açık oylama usulü ile gerçekleştirilen genel kurulda, mevcut başkan Salih Yiyitalp yeniden başkan seçildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından gündem maddeleri müzakere edildi. Divan heyetine divan başkanı Ahmet Dere, katip üyeliklerine Murat Yıldırım ve Seyhan Öztürk oybirliğiyle kabul edildi. 17 maddelik gündem okundu. 2021-2022 faaliyet raporu, bilanço ve gelir gider hesapları okunarak oybirliği ile kabul edildi. Genel kurulda; Aliağa Kaymakamı Zekeriya Güney, Aliağa Belediye Başkan Yardımcısı Serhat Aras, Aliağa Cezaevi Jandarma Tabur Komutanı Yarbay Volkan Gürler, Aliağa İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Ömür Avcı, Menemen İlçe Emniyet Müdürü Gürcan Alev, Bergama İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Balıkçıoğlu, 16. Bölge (İzmir) Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birliği Başkanı Erdem Hünü, Aliağa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi eski başkanı Adal Altay, çevre ilçelerin kooperatif başkanları ile siyasi partilerin Aliağa ilçe başkanları ve yönetimi hazır bulundu.
Zekeriya Güney, “Esnaf ve sanatkârlarımızın her zaman yanındayız”
Aliağa Kaymakamı Zekeriya Güney, genel kurulda yaptığı konuşmada burada bulunmaktan mutluluk duyduğunu söyleyerek, “Esnaf ve sanatkârlar bir milletin, bir ülkenin, bir ekonominin orta direğidir. Esnaf ve sanatkârlarımız mutlu olursa ülkenin huzuru yerinde olur. Bizler de millet olarak her zaman esnaf ve sanatkarlarımızın yanındayız. Esnaf ve sanatkarlarımız borçlarına sadık, aldıkları kredileri zamanında ödüyorlar. Bundan dolayı hepsine teşekkür ediyor, genel kurulumuzun hayırlı olmasını diliyorum. Seçilecek arkadaşlarımıza başarılar diliyorum.” dedi.
Erdem Hünü, “Mart sonuna kadar ödenmemiş dosyanız kalmayacak”
16. Bölge (İzmir) Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birliği Başkanı Erdem Hünü, genel kurulda yaptığı konuşmada, “Salih başkan işini gücünü her şeyini bırakıp sadece sizin için çabalıyor. Salih başkana para yetiştirme olasılığımız yok, böyle bir başkanınız olduğu için çok şanslısınız. Mart sonuna kadar Aliağa’da bir tane dahi ödenmemiş dosyanız kalmayacak. Başkana verdikleri emeklerden dolayı çok teşekkür ediyorum.” diye konuştu.
Salih Yiyitalp, “Esnafın yüzünün gülmesi için elimizden gelen çabayı gösteriyoruz”
Açık oylama usulü ile gerçekleştirilen genel kurulda, şahsı, yönetim ve denetim kurulu için verilmiş olan güvenoylarından dolayı teşekkür eden Salih Yiyitalp, “2021-2022 yılları arasında zor bir dönemde esnafımıza destek olmaya çalıştık. Biraz daha çalışmamız gerekiyor. Esnafın yüzünün her zaman gülmesi için elimizden gelen çabayı göstereceğiz. Aliağa Esnaf ve Kefalet Kooperatifi Genel Kurulumuzun tüm esnafımıza hayırlı olmasını diliyorum.” ifadelerini kullandı. Aliağa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin yönetim kurulu şu isimlerden oluştu; Salih Yiyitalp (Başkan), Arda Altay, Fuat Turhan, Serhat Aras, Emre Erdur.
(SAMİYE ÖZTÜRK)

CHP Aliağa İlçe Başkanı Ali Serçe, İzmir Büyükşehir Belediyesi

Aliağa Belediyesi’nin 2024 Mali Yılı Kesin Hesabı ve Taşınır Kesin Hesabı, belediye

Aliağa Belediyesi Aile Danışma Merkezi, İzmir 4 Nolu T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’nda

Aliağa Ticaret Odası (ALTO), dijital pazarlama stratejilerinde yapay zekâ kullanımını

Aliağa Belediyesi bünyesinde eğitim gören Özel Sporcular, 2025 İzmir

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin 25 bin sosyal konut projesinin ilk

GEMİSANDER’in olağanüstü genel kurulu 27 Mayıs’ta yapılacak.

Aliağa’da Trafik Haftası kapsamında İlçe Emniyet Müdürlüğü

Aliağa'da, Petkim Kavşağı ile Plajlar Kavşağı arasında hız sınırı 50 km olarak

Alevi Kültür Dernekleri Aliağa Şubesi, 11 Mayıs Pazar günü “Anneler

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik yolsuzluk soruşturması

Aliağa Belediye Meclisi Mayıs ayı Olağan Toplantısı’nda, CHP’li Meclis

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Tire ilçesi Karateke

İzmir'deki balıkçı barınaklarında sahipsiz, kayıtsız ve hurda tekneler,

Nesine 3. Lig 3. Grup’ta sezonu yenilgisiz şampiyon olarak tamamlayarak 2.Lig’e

İstanbul Büyükşehir Belediyesine (İBB) yönelik yolsuzluk soruşturması

Ekrem İmamoğlu’na destek amacıyla, 19 Mayıs’ta İzmir Gündoğdu Meydanı’nda

Aliağa Beşkardeş Köylüleri Kültür ve Dayanışma Derneği, Medine

Bu yazıda, boşanma sürecine ilişkin temel bilgileri adım adım ve kapsamlı şekilde

TikTok, sadece kendi başına dans edip video çekmekten ibaret değil. Bazen birine

İş dünyasının tanınmış ailelerinden Şimşekler Ailesi’nden Abdülkerim

Aliağa Belediyesi, yapılan denetimlerde Aliağa Gemi Söküm Bölgesinde

Aliağa Belediye Meclisi Mayıs ayı Olağan Toplantısı bu akşam yapılacak. Aliağa

2. Kuzey Ege Spor Oyunları 12-17 Mayıs'ta düzenlenecek. Etkinlikte; Aliağa,

İzmir Büyükşehir Belediyesi, olası bir afet sonrasına yönelik stratejilerini

Honda, Aliağa’da motosiklet üretim tesisi kurmak üzere harekete geçti.

Aliağa Limanı'ndaki "rüşvet" iddialarına ilişkin 68 sanık hakim

CHP Aliağa Gençlik Kolları Başkanı Alp Günay Bayrak ve Halkçı Liseliler

CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, Ekrem İmamoğlu’nun Cumhurbaşkanı adayı

Aliağa Belediyesi, vatandaşların imar ile ilgili işlemlerini kolaylaştıracak E-İmar

SOCAR Türkiye Aliağa Çayağzı Sosyal Tesisleri’nin temel atma töreni

TİS sürecinde tıkanıklık yaşayan Ravago işçileri eylemlerine devam ediyor.

İMEAK Deniz Ticaret Odası (DTO) Aliağa Şubesi tarafından düzenlenen resim, şiir

Gelir İdaresi Başkanlığı (GİB), Ulusal Taşıt Tanıma Sistemi (UTTS) uygulamasına ilişkin