131019098
30 Nisan 2024, Salı

EMİNE BULUT CİNAYETİNE SOYER’DEN TEPKİ

26 Ağustos 2019, Pazartesi 06:24

     


Geçtiğimiz günlerde Kırıkkale’de eşi tarafından bıçaklanarak hayatını kaybeden Emine Bulut’un ölümüyle ilgili olarak İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Soyer, “Herkesi bu cinayetlere karşı tepki vermeye davet ediyorum” ifadelerini kullandı.

Geçtiğimiz günlerde Kırıkkale’de eski eşiyle bir kafede buluşan Emine Bulut, eşi tarafından 10 yaşındaki kızının gözleri önünde bıçaklandı. Emine Bulut’u bıçaklayan eski eş olay yerinden kaçarken, genç kadın ise çevredekilerden yardım istemesine rağmen kurtulamadı. Sosyal medyada Bulut'un son saniyelerin kayda alan video hızla yayılırken, genç kadının son saniyelerinde çığlık atarak 'Ölmek istemiyorum' cümleleri, videoyu izleyen insanların yüreklerini dağladı, çeşitli tepiklere yol açtı. Bu tepkilerden bir de İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'den geldi.

'Çocuklar güzel günlere uyanacak'

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, "Kadınların özgürce yaşayacağı şehirler inşa edeceğiz. Çocuklar cinayetlere değil, güzel günlere uyanacak. Bir insan, bir baba, bir belediye başkanı olarak üzerime düşenden fazlasını yapacağım. Herkesi bu cinayetlere karşı tepki vermeye davet ediyorum." açıklamalarında bulundu.

(HABER MERKEZİ) 







 
Son Eklenen Haberler