131019098
2 Mayıs 2024, Perşembe

TRAKTÖR ÇALAN BABA-OĞUL YAKALANDI

26 Ekim 2019, Cumartesi 06:18

     


Aliağa’da 2 ayrı yerden traktör çaldıkları tespit edilen baba-oğul yakalandı. Şüphelinin oğlu M.D. adli kontrol şartı ile tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken şüpheli A.D. tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

Aliağa’da farklı tarihlerde 2 ayrı adresten traktör çalınması olayı ile ilgili harekete geçen İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği görevlileri yaptıkları istihbari ve alan çalışmaları neticesinde her iki olayın şüphelisinin de A.D. (36) ve oğlu M.D. olduğunu tespit etti. Yapılan çalışmalar neticesinde de her iki şüpheli 23 Ekim günü yakalandı.

Alınan ifadeler ve yapılan çalışmalar neticesinde bir traktörün Menemen ilçesine, bir traktörün de Manisa’ya götürülerek şüpheliler tarafından saklandığı öğrenildi. Traktörler bulundukları yerlerden alınarak sahiplerine teslim edildi. Olayla ilgili olarak şüpheli A.D. ve oğlu M.D. haklarında hazırlanan tahkikat evrakları ile adli makamlara sevk edildi. Şüphelinin oğlu M.D. adli kontrol şartı ile tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken, şüpheli A.D. tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

(VOLKAN GÜNDÜZ) 







 
Son Eklenen Haberler