131019098
24 Nisan 2024, Çarşamba

TÜRK ANNELER DERNEĞİ KAHVALTIDA BULUŞTU

26 Aralık 2019, Perşembe 06:40

     


Türk Anneler Derneği Aliağa Şubesi yılbaşı kahvaltısı düzenledi.

Türk Anneler Derneği Aliağa Şubesi, Everyday Cafe’de yılbaşı kahvaltısı düzenledi. Düzenlenen etkinliğe Türk Anneler Derneği Aliağa Şubesi Başkanı Didem Örnek Demircan, Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar’ın eşi Özlem Acar, CHP Aliağa İlçe eski Başkanı Gülsen Cirit, İYİ Parti Aliağa Belediye Meclis Üyesi Gülten Taşbaş ve dernek üyeleri katılım gösterdi.

Kahvaltının ardından Türk Anneler Derneği Aliağa Şubesi Başkanı Didem Örnek Demircan bir konuşma yaptı. Demircan, “İyisiyle, kötüsüyle, acısıyla, tatlısıyla kimi zaman gülerek kimi zaman ağlayarak bir yılı bitiriyoruz. Önümüzdeki yıl inşallah bütün güzellikleriyle gelsin. Hiç ağlamayalım hep gülelim. En büyük dileğim çocuklarımız özellikle kız çocuklarımız, kendimiz, ablalarımız, kardeşlerimiz rahatlıkla kendine güvenle acaba başıma ne gelir diye düşünmeden sokağa çıkabileceği bir yıl olsun. Biliyorsunuz bu sene derneğimiz açısından çok güzel bir yıl oldu. Kısa bir süre önce yerimize de sahip olduk.” İfadelerini kullandı.

Konuşmanın ardından geçmiş dönem dernek yöneticiliği yapmış kişilere plaket takdimi yapıldı. Daha sonra el emeği hazırlanmış olan broş ve bilekliklerin satışı yapıldı. Satışların ardından yılbaşı çekilişi yapıldı. Yılbaşı çekilişinin ardından derneğe yeni üye olan kişilere dernek broşları takıldı. Broş takdiminin ardından kahvaltı etkinliği son buldu.

(ESİN ÇETİN) 







 
Son Eklenen Haberler