131019098
20 Mayıs 2024, Pazartesi

YILBAŞI ÖNCESİ KAÇAK İÇKİ OPERASYONU

26 Aralık 2020, Cumartesi 06:45

     


Aliağa İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri tarafından yılbaşı öncesi Bergama’da gerçekleştirilen operasyonda, 70 litre kaçak alkol ile bin 200 dal doldurulmuş makaron sigara ele geçirildi.

Aliağa İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, yılbaşının yaklaşması sebebiyle gelişebilecek kaçak alkol üretimi ve kaçakçılığının önüne geçilebilmesi amacıyla çalışma başlattı. Ekiplerin önceden belirledikleri adreslerde yapılan aramalarda; tekel bayii olarak faaliyet gösteren iş yerinden ve iş yeri sahibinin ikametinden 10 adet yarım litrelik pet şişede kaçak viski, 12 adet yarım litrelik pet şişede kaçak rakı ile birlikte toplam 70 litre kaçak alkol, bin 200 dal doldurulmuş makaron sigara ve 43 adet rakı ve viski yapımında kullanılan anason ile kit ele geçirildi. Olayla ilgili iş yeri ve ikamet sahibi İ.A. ile iş yerinde çalışan V.D. isimli şahıslar hakkında adli işlem yapıldı.

Aliağa İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün sorumluluk bölgesinde bulunan tekel bayilerinde, bandrolsüz ve kaçak alkol satışına yönelik yapılan denetimlere, yaklaşan yılbaşı nedeniyle arttırılarak devam edileceği bildirildi. Vatandaşların bu tarz satışlar ile ilgili olarak, toplum sağlığını göz önünde bulundurarak, ihbar etmelerinin vatandaşlık görevi olduğu hatırlatmasında bulunuldu.

(VOLKAN GÜNDÜZ) 







 
Son Eklenen Haberler