24 Ekim 2024, Perşembe

Esnaf odası üyelerine İngilizce eğitim desteği

26 Aralık 2022, Pazartesi 06:53

     


Aliağa Esnaf ve Sanatkârlar Odası ile Amerikan Kültür Yabancı Dil Kursları arasında, oda üyeleri ve birinci derece yakınlarına indirim uygulanmasına ilişkin protokol imzalandı.

Aliağa Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Serdar Berk ile Aliağa Amerikan Kültür Yabancı Dil Kursları Müdürü Ebru Geçgel tarafından imzalanan protokole göre, oda üyeleri, üyelerin birinci derece yakınları, Amerikan Kültür Yabancı Dil Kursları’nın; genel İngilizce, mesleki İngilizce, çocuklar ve gençlere yönelik İngilizce kurs ücretlerinden indirimli faydalanacak. İmzalanan protokol kapsamında kayıtlar için kurumun kendi uygulayacağı indirim oranlarına ek olarak yüzde 10 indirimden yararlanabilecekler.

Aliağa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Serdar Berk, oda olarak üyelerinin çeşitli alanlardaki ihtiyaçlarını karşılamalarında destek olmak için protokoller imzaladıklarını söyledi. Yabancı dil bilmenin günümüzde en önemli yetkinliklerin başında geldiğini belirten Serdar Berk, Aliağa’nın hızla gelişen bir kent olduğunu dile getirdi. İleriki zamanlarda Aliağa- Midilli seferlerinin başlayacağını kaydeden Berk, esnaflık yapan herkesin mesleğiyle ilgili olarak derdini anlatabilecek ve karşısındakini anlayabilecek düzeyde yabancı dil bilmesi gerektiğini söyledi. Başkan Berk, Amerikan Kültür Yabancı Dil Kursları ile bu iş birliğinin iki kuruma ve protokolden faydalanacak üyelere hayırlı olmasını temenni etti.

(DERYA SÜNER) 







 
Son Eklenen Haberler