131019098
6 Mayıs 2024, Pazartesi

ALİAĞA MYO’NUN YENİ MÜDÜRÜ SEVİL ŞENER

27 Ocak 2022, Perşembe 06:21

     


Ege Üniversitesi Aliağa Meslek Yüksek Okulu’nun (MYO) Yeni Müdürü Doç. Dr. Sevil Şener oldu. İlçe protokolü göreve yeni atanan Şener’e ziyarette bulundu.

Rektör Prof. Dr. Necdet Budak tarafından Ege Üniversitesi Aliağa Meslek Yüksek Okulu Müdürlüğü’ne geçtiğimiz günlerde Doç. Dr. Sevil Şener atandı. Aliağa Kaymakamı Ömer Karaman ve Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar ile ilçe protokolü, müdürlük görevine atanan Doç. Dr. Sevil Şener’i ziyaret etti. Kaymakam Karaman, Başkan Acar ve beraberindeki protokol, Doç. Dr. Sevil Şener’e yeni görevinde başarı dileklerini iletti.

Acar: “Önemli çalışmalar gerçekleştireceğinize inanıyoruz”

Belediye Başkanı Serkan Acar, ilçenin eğitim ve gençlik kenti kimliğine kavuşmasında üniversitenin önemine işaret ederek, Doç. Dr. Şener’e görevinde başarılar diledi. Acar, Aliağa’nın Güzelhisar Mahallesi doğumlu olan Şener’in ilçeyi ve bölgeyi çok iyi tanımasının çok önemli bir fırsat olduğunu kaydederek, “Aliağamız bir üniversite ve gençlik kenti kimliğine bürünecekse bu konuda en önemli kurumlardan biri üniversitelerimiz olacak. Aliağamızı, bölgemizin ekonomik ve sosyal yapısını çok iyi bilen bir akademisyen olarak, özel sektör ve kamu kurumlarımızla işbirliği içinde Aliağa Meslek Yüksekokulu Müdürlüğünüzde önemli çalışmalar gerçekleştireceğinize inanıyoruz” dedi.

Doç. Dr. Şener: “Kurumlarla iş birliği içinde eğitimin kalitesini artırmak için çalışacağız”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Doç. Dr. Sevil Şener, okulu daha iyi noktalara getirmek, eğitimin kalitesini daha da artırmak, projeler üretmek için kurumlarla iş birliği içinde yoğun bir çalışma yürüteceklerini kaydetti. Şener, ziyaretlerinden dolayı Kaymakam Karaman, Belediye Başkanı Acar, Garnizon Komutanı Albay Faruk Altun ve AK Parti İlçe Başkanı Hamdi Erdem’e teşekkür etti. 2005 yılından bu yana Ege Üniversitesi Aliağa Meslek Yüksekokulu bünyesindeki Kimya Teknolojisi bölümünde öğretim üyesi olarak hizmet veren Doç. Dr. Sevil Şener’in çok sayıda makale ve patentleri bulunuyor.

(VOLKAN GÜNDÜZ) 







 
Son Eklenen Haberler