131019098
28 Mart 2024, Perşembe

AYDIN ŞİMŞEK, MUHTARLARLA YEMEKTE BULUŞTU

27 Şubat 2020, Perşembe 06:53

     


Aliağa’nın hayırsever iş insanlarından Aydın Şimşek, üç ayların başlangıcı nedeniyle ilçedeki mahalle muhtarları ile düzenlediği yemekte bir araya geldi.

Aliağa’nın tanınmış simalarından, hayırsever iş insanı Aydın Şimşek, üç ayların başlangıcı nedeniyle ilçedeki mahalle muhtarlarıyla düzenlediği yemekte buluştu. Tabakçı Otel’deki programa Aliağa’daki mahalle muhtarları katıldı. Katılımcılara teşekkür eden Aydın Şimşek, programda yaptığı konuşmada, “Bu aylar dini duygularımızın yoğunluk kazandığı, yardımlaşma ve dayanışma hislerimizin arttığı bir zaman. Böylesi bir gecede sizlerle birlikte olmaktan mutluluk duyuyor, katılımlarınızdan dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Üç Aylarımız mübarek olsun. ”dedi.

Sevil Köse: “Aydın Şimşek sürekli bizim yanımızda”

Şimşek’in ardından söz alan Aliağa Muhtarlar Derneği Başkanı ve Kazım Dirik Mahalle Muhtarı Sevil Köse de, “Aydın Şimşek Aliağa’da bizi yalnız bırakmayan tek adam. Sürekli bizimle ilgilenir. Gerek yanımıza gelerek gerekse telefonla arayarak ‘Bir ihtiyacınız var mı?’ diye sorar. Özel günlerimizi kesinlikle unutmaz, arar. Sürekli bizim yanımızda. Aydın Şimşek’e her şey için teşekkür ediyoruz” diye konuştu. Yemeğin ardından günün anısına toplu hatıra fotoğrafı çekildi.

(VOLKAN GÜNDÜZ)







 
Son Eklenen Haberler