131019098
5 Mayıs 2024, Pazar

KÜÇÜK YÜREKLERDEN SEVGİ DOLU HEDİYELER

27 Nisan 2021, Salı 06:28

     


Aliağa Cumhuriyet İlkokulu 2C ve 2D sınıfı öğrencileri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda, Behçet Uz Çocuk Hastalıkları Hastanesi Onkoloji Servisi’nde tedavi gören arkadaşlarını unutmadı. “Küçük yüreklerden sevgi dolu hediyeler” sloganı ile hayata geçirilen proje kapsamında hazırlanan hediyeler hastanede tedavi gören çocuklara ulaştırıldı.

Aliağa Cumhuriyet İlkokulu 2C ve 2D sınıfı öğrencileri, öğretmenleri Felek Özel ve Dilek Yengeç’in koordinatörlüğünde, yardımlaşmanın güzelliğini yaşamak ve empati duygusunu geliştirmek amacıyla hayata geçirdikleri proje kapsamında, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda, Behçet Uz Çocuk Hastalıkları ve Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Onkoloji Servisi’nde tedavi gören arkadaşlarını unutmadı. Okul idaresi, öğretmenleri, Aliağa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Aliağa İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün katkı ve yardımlarıyla hazırladıkları hediyeleri hastanede tedavi gören çocuklara gönderen öğrenciler, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda çocuk hastalara büyük sevinç yaşattı.

Hazırlanan hediyeler, mektuplar ve resimler hastaneye ulaştırıldı

Proje, çocukların birbiri ile bağını güçlendirmek için özellikle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na denk getirildi. Cumhuriyet İlkokulu’nun polis velilerinin aracılığı ile İlçe Emniyet Müdürlüğü de projeye katkıda bulundu. Pandemi nedeniyle kendileri gelemeyen öğrencilerin hediyeleri, yazdıkları mektuplar ve gönderdikleri resimler; Aliağa Cumhuriyet İlkokulu Müdürü Zehra Tuba Kabakçıoğlu, Aliağa İlçe Milli Eğitim Müdürü Dr. Erdoğan Akyüz ve Aliağa İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Balıkçıoğlu’ndan oluşan heyet tarafından hastaneye ulaştırıldı.

Hastane yönetiminden Cumhuriyet İlkokulu öğrencilerine teşekkür

Hazırlanan hediyeleri tedavi gören çocuklara dağıtılmak üzere onkoloji servisi çalışanlarına teslim eden heyete; Başhekim Yardımcısı Doç. Dr. Dilek Orbatu, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Özlem Bülbül ve İdari Mali İşler Müdürü Enver Uyar da eşlik etti. Hastane yönetimi, yaşattıkları sevinç için hastalar ve çalışanlar adına Aliağa Cumhuriyet İlkokulu öğrencilerine teşekkür etti.

(VOLKAN GÜNDÜZ) 







 
Son Eklenen Haberler