131019098
28 Nisan 2024, Pazar

DOĞRUER’DEN YÜKSEKOKUL AÇIKLAMASI

27 Aralık 2019, Cuma 06:12

     


Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer, Bakırçay Üniversitesi’ne bağlık olarak sağlık meslek yüksekokulunun ilçeye geleceğini açıkladı.

Kınık Belediye Başkanı AK Partili Sadık Doğruer, Sonsöz TV’de yayınlanan Günaydın Ege Programı’na konuk oldu ve Aslı Eren’in sorularını yanıtladı. Belediye Başkanı Doğruer, ilçede yürütülen çalışmalar, gerçekleşen projeler, İzmir Büyükşehir Belediyesi ile ilişkiler noktasında önemli açıklamalara imza attı.

ÜNİVERSİTE GELİYOR

Projeler özelinde konuşan Doğruer, “Birinci dönemde hedef devlet hastanesiydi, yaptık. İkinci dönemin en joker projesi üniversitedir. Sayın Binali Yıldırım’ın İzmir ziyaretinde hastane açılışında verdiği müjde vardı. ‘Sağlık meslek yüksekokulu hizmete girecek’ demişti. Belediye ziyareti sırasında YÖK başkanı aramıştı. Hamza Bey ile birlikte hocamıza ziyarette bulunduk. Yere baktılar, yakın bir tarihte onaylandı. Bakırçay Üniversitesi’ne bağlı sağlık meslek yüksekokulu yapılacak ve Kınık’a öğrenci, öğretim üyesi gelecek. Bir sonraki eğitim yılında okul hizmete girecek.” İfadelerini kullandı.

(HABER MERKEZİ) 







 
Son Eklenen Haberler