131019098
29 Mart 2024, Cuma

MİNİBÜSÇÜLER KOOPERATİFİNİN YENİ BAŞKANI TANER OKUMUŞ

28 Ocak 2020, Salı 06:04

     


S.S.39 No.lu Aliağa Minibüsçüler ve Taşıycılar Kooperatifi’nde genel kurul yapıldı. Kooperatifin Başkanlığına Taner Okumuş seçildi.

Aliağa Ticaret Odası M. Ender Özer Seminer Salonu'nda gerçekleştirilen genel kurula; Aliağa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Salih Yiyitalp, Aliağa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Serdar Berk, Aliağa Servis Otobüsleri Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Süleyman Aktoprak ve S.S. 39 No.lu kooperatif üyeleri katıldı. Divan Başkanlığını İsmail Keskin’in yaptığı kongrede, Taner Okumuş ve Adem Yıldırım’ın listeleri yarıştı. 65 üyenin oy kullandığı seçimlerde 1 oy geçersiz sayılırken, Okumuş’un listesi 41, rakibi Yıldırım'ın listesi ise 23 oy aldı. Taner Okumuş, S.S.39 No.lu Aliağa Minibüsçüler ve Taşıyıcılar Kooperatifi başkanı seçildi.

Genel Kurul sonrasında kısa bir konuşma yapan Başkan Taner Okumuş, “Bize bu görevi layık gören tüm üyelerimize ve bugüne kadar kooperatifimizde görev yapmış tüm yönetimlere teşekkür ederim. Birliğin olmadığı bir yerde başarı mümkün değildir. Hep birlikte kooperatifi yönetme arzusu içerisindeyiz. Aliağa halkına en güvenli şekilde, güler yüzlü ve iyi hizmet edeceğiz." dedi.

Kongrede Okumuş ‘un başkanlığındaki yönetim kurulu şu isimlerden oluştu; Ali Müslim Müezzin, Şenol Kara, Refik Şenkal, Yılmaz Gencer.

(DERYA SÜNER) 







 
Son Eklenen Haberler