131019098
8 Mayıs 2024, Çarşamba

GÜZELHİSAR CADDESİ 6 ŞERİDE ÇIKARILACAK

28 Eylül 2020, Pazartesi 06:49

     


Aliağa Belediyesi, Güzelhisar Caddesi’nde yol genişletme ve dolgu çalışmalarına devam ediyor. İki şeritli olan yol; 3 gidiş, 3 geliş olmak üzere 6 şeride çıkarılarak kent trafiği rahatlatılacak.

Güzelhisar Caddesi’nin trafik akışını rahatlatmak isteyen Aliağa Belediyesi ekipleri çalışmalarına devam ediyor. Son yıllarda bölgedeki nüfusun artması cadde üzerindeki trafik yoğunluğunu da arttırmıştı. Mevcut yolun ihtiyaca cevap vermemesi nedeniyle harekete geçen Aliağa Belediyesi, imar planlarına uygun şekilde caddeyi genişletiyor. Yeni Mahalle’nin en önemli arterlerinden biri olan Güzelhisar Caddesi’nin yol genişliği, çalışmalar sonucunda 10 metreden 25 metreye çıkarılacak. Yaklaşık iki kilometre uzunluğunda, iki şeritli olan yol; 3 gidiş, 3 geliş olmak üzere 6 şeride çıkarılarak kent trafiği rahatlatılacak.

Yol genişletme ve dolgu çalışmalarının ardından kaldırım, sıcak asfalt serimi, elektrik ve aydınlatma düzenlemeleri, trafik levhası uygulamaları gerçekleştirilecek. Geçtiğimiz günlerde başlayan çalışmaların en kısa sürede tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunulması planlanıyor.

(DERYA SÜNER) 







 
Son Eklenen Haberler