131019098
29 Mart 2024, Cuma

ALİAĞALI SİYASİLERDEN İDLİB ŞEHİTLERİ İÇİN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

29 Şubat 2020, Cumartesi 06:27

     


Aliağa’daki siyasiler İdlib’de şehit olan 33 askerimiz hakkında üzüntülerini paylaştı. AK Parti Aliağa İlçe Başkanı Hamdi Erdem, CHP Aliağa İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan, MHP Aliağa İlçe Başkanı Abdurrahim Aydemir ve İYİ Parti Aliağa İlçe Başkanı Yavuz Adar açıklamada bulundu.

Erdem, “Bu vatan uğruna şehit olmaya hazırız”

Resmi kaynaklara göre 33 şehidimizin bulunduğu saldırı hakkında açıklamada bulunan AK Parti Aliağa İlçe Başkanı Hamdi Erdem saldırıyı lanetleyerek, “ Hain saldırıyı lanetliyorum. Gerektiğinde bizlerde bu vatan uğruna şehit olmaya hazırız. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı diliyorum.” şeklinde konuştu.

Oğuzhan, “Ulusumuzun başı sağ olsun”

CHP Aliağa İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan oldukça üzgün olduğunu belirterek, “ Bu saldırıdan son derece üzüntü duyuyoruz. Kahrolduk. Kelimelerde ifade edemiyorum. Bu kadar gencimizin şehit olması son derece üzücü bir olay. Sözün bittiği yer diyorum. Hepsinin mekanları cennet olsun. Ulusumuzun başı sağ olsun.” ifadelerini kullandı.

Aydemir, “Şehitler hepimizindir”

İdlib’de gerçekleştirilen saldırı hakkında sosyal medya hesabında MHP lideri Devlet Bahçeli’nin açıklamasını paylaşan MHP Aliağa İlçe Başkanı Abdurrahim Aydemir ise, “Yılgınlık yoktur, umutsuzluk yoktur, taviz ve teslimiyet söz konusu bile edilmeyecektir. Aziz şehitlerimize Allah’tan rahmetler diliyorum. Yaralı kardeşlerimize şifalar temenni ediyorum. Şehitler hepimizindir. Alınacak intikam hepimizin namusuna emanettir. Başımız sağ olsun. Vatan sağ olsun, zalimlere, hainlere lanet olsun.” İfadelerine yer verdi.

Adar, “Kimsenin Türkiye Cumhuriyeti’ni yıldırmaya gücü yetmeyecektir”

Hain saldırı hakkında açıklamada bulunan İYİ Parti Aliağa İlçe Başkanı Yavuz Adar da, “İdlib’de rejim güçlerinin ve rejim güçlerinin arkasındaki destek veren devletlerin bu haince saldırısını kınıyoruz. Türk Milletine ve Türk Devletine baş sağlığı diliyoruz. Dost ve düşman herkes bilsin ki biz milletten aldığımız güçle devletimizin arkasındayız. Devletimizin bu kötü gününde her türlü hamasi söylemden, ifadelerden kaçınarak devletimizin yanında olduğumuzu bildirmek istiyoruz. Türk Milletinin hafızası çok geniştir. Bunu belleğine kaydetmiştir. Türk Milletine bir kandil gecesi bu acıyı yaşatan bütün alçaklara günü geldiğinde bunun hesabı sorulacaktır. Kimsenin Türkiye Cumhuriyeti’ni yıldırmaya, bölgedeki etkinliğini azaltmaya gücü yetmeyecektir. Er geç bunun hesabı sorulacaktır. Allah bir daha böyle acılar yaşatmasın. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize acil şifalar diliyoruz. Şehit yakınlarına ve Türk Milletine sabırlar diliyoruz.” İfadelerini kullandı.

(ESİN ÇETİN) 







 
Son Eklenen Haberler