131019098
5 Mayıs 2024, Pazar

AKSOY, ŞAHİN İLE BİR ARAYA GELDİ

29 Nisan 2019, Pazartesi 06:40

     


Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy’un geçtiğimiz haftalarda yapmış olduğu basın toplantısında Menemen Belediyespor futbolcularına, oynanacak maçtan galibiyetle dönmeleri halinde 5’er bin TL prim vereceği sözünü tuttu. Belediyespor binasına gelen Aksoy, Menemen Belediyesi eski Başkanı Tahir Şahin ile bir araya geldi.

Menemen Belediyespor’u Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy ziyaret etti. Serdar Aksoy’un CHP’den Menemen Belediye Başkan adaylığının açıklamasından itibaren geçen süre zarfında aralarında soğuk rüzgarlar esen Tahir Şahin ile görüştü. Menemen Belediyespor binasına giden Serdar Aksoy, Başkan Danışmanı Faik Bozkuş, Başkan Yardımcıları Mehmet Cin, Noyan Özkan, Meta-su Müdürü Hakan Taşkıntuna, Menemen Belediyespor Birimi Müdürü Adil Acar, Menemen Belediyespor Onursal Başkanı Tahir Şahin tarafından karşılandı. Samimi görüntüler sergileyen iki başkan, kısa bir tokalaşma ve konuşmanın ardından antrenmanda olan takımın yanına gitti. Geçtiğimiz hafta Bandırmaspor maçından önce söz verdiği gibi her futbolcu başına 5 bin lira, toplamda 90 bin lira futbolculara verdi. Ayrıca malzemecilere, masörlere, idari kadroya dağıtılmak üzere 10 bin lirada ek olarak verdi. Futbolculara seslenerek “ Bu takımı buralara siz getirdiniz. Hepinizi tebrik ediyorum, önümüzdeki maçta da tüm takıma başarılar diliyorum.” dedi.

Takıma baklava dağıttı

Menemen Belediyespor Onursal Başkanı Tahir Şahin’de bu davranışından dolayı Başkan Serdar Aksoy’a takım adına teşekkür etti. Ayrıca Kaptan Mustafa Şen ‘de sezon başında bu taraftara bir söz verdik ve bu sözü yerine getireceğiz şampiyon olacağız dedi. Tüm takım adına Serdar Aksoy’a teşekkür etti. Sonrasında Serdar Aksoy takıma baklava dağıtarak, yöneticiler ve futbolcularla tokalaştıktan sonra Menemenspor binasından ayrıldı.

(ESİN ÇETİN) 







 
Son Eklenen Haberler