131019098
19 Mart 2024, Salı

KUTLAMALAR ÇELENK SUNUMUYLA BAŞLADI

29 Ekim 2020, Perşembe 06:31

     


Aliağa’da Cumhuriyet Bayramı’nın 97. Yıl dönümü kutlamaları başladı. İlçe protokolü, Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan Atatürk Anıtı’na çelenk sundu.

Aliağa’da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 97. yıl dönümü etkinlikleri dün Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen çelenk sunma töreni ile başladı. Törene Aliağa Kaymakamı Ömer Karaman, İlçe Garnizon Komutanı Vekili Murat Günlü, Belediye Başkanı Serkan Acar, kurum müdürleri, siyasi partilerin ilçe temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. Törende Koronavirüs salgını nedeniyle katılımcılar maske ve sosyal mesafe kurallarına uydu. İlk olarak Aliağa Kaymakamlığı çelengi Atatürk Anıtı’na sunuldu. Daha sonra İlçe Garnizon Komutanlığı ve Aliağa Belediye Başkanlığı’nın çelenkleri Atatürk Anıtı’na sunuldu. Çelenk sunumunun ardından saygı duruşunda bulunulup İstiklal Marşı’nın okunmasıyla tören son buldu. Törenin ardından Atatürkçü Düşünce Derneği Aliağa İlçe Şubesi ile CHP Aliağa İlçe Başkanlığı Atatürk Anıtı’na karanfil bıraktı. Cumhuriyet Bayramı’nın 97. Yıl dönümü nedeniyle ilçe protokolü Aliağa Şehitliği’ni ziyaret etti.

CHP de Atatürk Anıtı’na çelenk sundu

Yapılan resmi törenin ardından CHP Aliağa İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan ve partinin ilçe yönetimi, Cumhuriyet Meydanı’na gelerek Atatürk Anıtı’na partinin çelengini sundu. CHP İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan, anıt önünde günün anlam ve önemini belirten bir açıklamada bulundu. Daha sonra parti yönetimi ve partililer Atatürk anıtı önünde hatıra fotoğrafı çektirdi.

(ESİN ÇETİN) 







 
Son Eklenen Haberler