ESHOT emekçilerinin yeni yılını kutladı
29 Aralık 2022, Perşembe 06:14Tweet |
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, günün ilk vardiyasında ESHOT şoförlerinin yeni yılını kutladı. Adatepe Garajı’na giderek çalışanlarla sohbet eden Soyer, tesise kazandırılan yeni dinlenme alanını ziyaret etti.
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, 2023’e sayılı günler kala gece gündüz demeden kent ulaşımı için alın teri döken ESHOT emekçilerinin yeni yılını kutladı. Sabah saat 5’te ESHOT’un Adatepe’deki Garajı’na giderek ilk sefere çıkacak ESHOT çalışanlarıyla bir araya gelen Başkan Tunç Soyer’e, İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Barış Karcı, ESHOT Genel Müdürü Erhan Bey ve İzmir Büyükşehir Belediyesi bürokratları eşlik etti.
Adatepe’de yoktan var edilen dinlenme alanı
ESHOT çalışanlarıyla sohbet eden Başkan Soyer, Adatepe tesisinde ESHOT’un imkanlarıyla atıl alandan yeniden dönüştürülen dinlenme ve idare binasını gezdi. ESHOT’un atölye çalışanlarının el emeğiyle hizmete açılan binada çay ocağından, kütüphaneye, dinlenme odalarından idari yönetime kadar çok sayıda alan yer aldı.
“2023’te ESHOT’un 80’inci yılını kutlayacağız”
Garajdaki turun ardından ESHOT çalışanlarına seslenen Başkan Soyer, “Sizler her gün bu saatte işe başlıyorsunuz. Biliyorum, hakikaten zor bir iş yapıyorsunuz. Her gün aslında bulunduğunuz yerde görev yaptığınız noktada, belediyemizin görünür yüzü oluyorsunuz. Sizi gören İzmir Büyükşehir Belediyesi’ni görüyor aslında. Sizlerin olumlu ve olumsuz davranışları hepimize yansıyor. ESHOT, 80 yıllık bir kurum. 2023’te hep birlikte 80’inci yılını kutlayacağız. Dile kolay 80 yıllık bir çınar. O çınarın hepimiz birer parçasıyız ve o çınar yaşamaya devam edecek. Diliyorum ki 2023’te yapacağınız iş hepimize iyilikler getirsin, moralini düzeltsin, geleceğe dair umut olsun” şeklinde konuştu.
“Kadın şoför sayımızı 170’e çıkaracağız”
Çalışanların yeni yılını kutlayan Başkan Soyer, “Her anlamda zor bir dönemden geçiyoruz. Türkiye’nin belki de en zor dönemini beraber göğüslüyoruz. Pandemiden bu yana sıkıntılardan, felaketlerden başımızı kaldıramıyoruz. Şimdi de derin bir ekonomik krizin içindeyiz. Ama bunu da atlatacağımızı biliyorum. Hep beraber atlatacağız ve Türkiye’ye örnek olmaya devam edeceğiz. Bu yıl kadın şoför sayımızı 170’e çıkarmak istiyoruz. Daha da çoğaltacağız. Kadınlarımız daha fazla İzmir’e el versin istiyoruz. Her birinize kazasız, belasız, iyi bir yıl diliyorum. Sağlıkla, huzurla, güler yüzle işinizi yapmak nasip olsun. Sizlerle iftihar ediyorum. İyi ki varsınız” ifadelerini kullandı.
(SERKAN SELİNGİL)

IBS Sigorta ve Reasürans Brokerliği Üst Yöneticisi (CEO) Murat Çiftçi,

Petrol-İş Sendikası Aliağa Şubesi’nin 12. Olağan Genel Kurulu, 27 Eylül’de

Türkiye Oryantiring Federasyonu’nun 2026 faaliyet takviminde yer alan 3.

Kınık Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nde (TDİOSB) altyapı

Aliağa’nın kurtuluşunun 103. yılı kutlamaları kapsamında açılacak “Zamanın

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Aliağa Petkimspor, kendi

Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, Yeni Şakran’ın kanalizasyonunu yapmak için

Aliağa Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Serdar Berk, basit usul vergi sisteminin

İzmir Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (İZSMMMO) Aliağa İlçe Temsilciliği’nde

Aliağa Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkan Adayı Ozan Yıldızbaş, seçilmesi

365 Gün Engelliyiz Platformu üyeleri, ulaşımda kesintisiz erişim için

İzmir Büyükşehir Belediyesi, personel alımlarında yeni bir sistem başlatıyor.

İzmir Büyükşehir Belediyesi, mevcut ulaşım sorunlarını tespit etmek, ihtiyaçları

SOCAR Türkiye ve Sabancı Üniversitesi Yönetici Geliştirme Birimi (EDU)

Aliağa Petkimspor, Karatay Belediyespor Basketbol Takımında forma giyen 2007 doğumlu

İzmir Büyükşehir Belediyesi Aliağa Yerel Hizmetler Şube Müdürlüğü,

İzmir Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (İZSMMMO) Aliağa İlçe Temsilciliği’nde

Bu içerikte farklı özel güvenlik kıyafetleri modellerini, kullanım

AK Parti Genel Sekreteri ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, CHP'li belediyeleri

İzmir Büyükşehir Belediyesi, okul aile birliklerinin talepleri doğrultusunda

CHP’de olağanüstü kurultay ile hâlihazırda devam eden olağan

İMEAK Deniz Ticaret Odası Aliağa Şubesi’nde düzenlenen toplantıda, acente

Aliağa Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkan Adayı Ozan Yıldızbaş, Aliaport Deniz

Petrol-İş Sendikası Aliağa Şubesi’nde delege seçimleri sona erdi. Şube

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Okul Aile Birliklerine Destek Projesi kapsamında

İzmir Büyükşehir Belediyesi toplu ulaşımda bugün (8 Eylül) itibariyle

“Türkiye ve Azerbaycan 4. Enerji Forumu” katılımı kapsamında İzmir’de

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 2025-2026 eğitim öğretim yılında 9 bin

Aliağa Ticaret Odası (ALTO) ile Özel İzmir Zeliha Güzel Öğretim Kursu

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 2025-2026 eğitim öğretim yılı öncesinde

CHP Aliağa İlçe Kongresi’nin 28 Eylül’de yapılması kararlaştırıldı.

İzmir'de kuraklık ve azalan yağışlar barajları olumsuz etkiliyor. Geçen

Menemen Belediyesi tarafından düzenlenen 4. Uluslararası Çömlek Festivali,

Aliağa Nemport Limanı’nda dün sabaha karşı yangın çıktı. İhbar üzerine