131019098
30 Nisan 2024, Salı

ALİAĞA’NIN AFET TOPLANMA ALANLARI NERELER?

30 Ocak 2020, Perşembe 06:56

     


Aliağa’da afet sonrası güvenli bölge olarak toplam 12 bölge bulunuyor. E devlet sisteminden giriş yapıp oturduğunuz bölgedeki afet toplanma alanını görüntüleyebilirsiniz.

Elazığ'da yaşanan deprem, tüm Türkiye'de deprem gerçeğini bir kez daha akıllara getirirken vatandaşlar deprem olması halinde toplanma yerlerini merak etmeye başladı. Aliağa’da herhangi bir afet sonrası güvenli bölge olarak oluşturulan alanları haberimizden bulabilirsiniz. Aliağa’da afet sonrası toplanılacak 12 adet güvenli bölge bulunuyor. Ayrıca E devlet sisteminden giriş yapıp oturduğunuz bölgedeki afet toplanma alanını görüntüleyebilirsiniz.

Aliağa’da afet toplanma alanları

Afet sonrası 1 nolu toplanma alanı olarak Siteler Mahallesi Dokuz Eylül Caddesi park alanı olarak belirlendi. Buranın kapasitesi bin 115 olarak belirtildi. 2 nolu toplanma alanı Kültür Mahallesi, İstiklal Caddesi, Demokrasi Meydanı olarak belirlenirken meydanın kapasitesi 846 kişi olarak belirlendi. 3 nolu toplanma alanı Yeni Şakran 3211 Sokak Park Alanı olarak belirtildi. Buranın kapasitesi 4 bin 937 kişi olarak belirtildi. 4 nolu toplanma alanı Çakmaklı’daki yeni yerleşim alanındaki mahalle oyun alanı olarak bildirildi. Buranın kapasitesi bin 7 olarak belirtildi. 5 nolu toplanma alanı Güzelhisar yeni yerleşim alanındaki park alanı oldu. Bu alanın kapasitesi 663 kişi olarak belirtildi. 6 nolu toplanma alanı olan Güzelhisar Çamaltı Sokak Park alanın kapasitesi 212 kişi olarak belirtildi. 7 nolu toplanma alanı Helvacı Mahallesi Münir Nurettin Bayrav Caddesi Park alanı Çocuk Oyun Alanı olarak bildirildi. Bu alanın kapasitesi bin 254 kişi olarak belirtildi. 8 nolu toplanma alanı Hacıömerli Beştepe Sokak park alanı olarak belirtildi. Bu alanın kapasitesi 3 bin 547 olarak belirtildi. 9 nolu toplanma alanı Çaltılıdere Mahallesi Çaltılıdere Camii Sokak Park ve Çocuk Bahçesi olarak belirlendi. Bu alanın kapasitesi 991 kişi olarak belirlendi. 10 nolu toplanma alanı Karaköy Mahallesi Karaköy Menekşe Sokak park alanı olarak bildirildi. Buranın kapasitesi 425 kişi olarak bildirildi. 11 nolu toplanma alanı Kalabak Cici Sokak çocuk bahçesi olarak belirlendi. Bu alanın kapasitesi 368 kişi olarak bildirildi. Son olarak 12 nolu toplanma alanı olarak Şehit Kemal Mahallesi Çakmak Sokak olarak belirtildi. Bu alanın kapasitesi ise 2 bin 147 kişi olarak belirtildi.

(ESİN ÇETİN) 







 
Son Eklenen Haberler