131019098
20 Nisan 2024, Cumartesi

YARIŞMAYA KATILAN TÜM ÖĞRENCİLERE ‘NUTUK’

30 Nisan 2020, Perşembe 06:13

     


Aliağa Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle düzenlenen yarışmada dereceye giremeyen öğrencileri de unutmadı. Yarışmaya katılan tüm öğrencilere ‘Nutuk’ hediye edildi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 100. Kuruluş yılına özel olarak düzenlediği resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödüllerini 23 Nisan günü evlerine ulaştıran Aliağa Belediyesi, yarışmalarda dereceye giremeyen çocukları da unutmadı. Aliağa Belediyesi, koronavirüs salgını sebebiyle eğitimlerine evde devam eden ve 'Evde Kal' çağrılarına uyarak evlerinden çıkmayan çocuklar için e-posta üzerinden 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 100.Yılı, Mustafa Kemal Atatürk ve Cumhuriyet konulu şiir, kompozisyon ve resim yarışması düzenledi.

İlkokul 1,2,3 ve 4.sınıf öğrencileri resim, ortaokul 5 ve 6.sınıf öğrencileri şiir, 7 ve 8.sınıf öğrencileri ise yarışmaya kompozisyon dallarında katıldı. Öğrencilerin tüm hünerlerini sergiledikleri yarışmada Aliağa Kaymakamlığı tarafından belirlenen öğretmenlerden oluşan jüri ekibi dereceye giren öğrencileri belirledi. Dereceye giren öğrenciler Aliağa Belediyesi tarafından dizüstü bilgisayar, tablet ve akıllı saat gibi hediyelerle ödüllendirildi.

Aliağa Belediyesi, yarışma heyecanı yaşayan fakat dereceye giremeyen öğrencileri unutmayarak kendilerine Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ‘Nutuk’ kitabını hediye etti. Aliağa Belediyesi Milletin Ekibi tarafından yapılan sürpriz de hediyeler çocukların evlerine kadar götürülerek kendilerine takdim edildi.

(DERYA SÜNER) 







 
Son Eklenen Haberler