131019098
6 Mayıs 2024, Pazartesi

BELEDİYE BAŞKANLARI İLE TOPLANTI YAPACAK

30 Ağustos 2019, Cuma 07:16

     


İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Büyükşehir Belediyesinin stratejik plan hazırlığı çerçevesinde ilçe belediye başkanları ile bir araya gelecek. 3-4 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilecek toplantıların birincisi 11 metropol ilçenin belediye başkanlarıyla, ikincisi metropol dışında kalan 19 ilçenin belediye başkanlarıyla yapılacak.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, ilçe belediye başkanları ile toplantı yapacak. Büyükşehir Belediyesinin Stratejik Plan Hazırlığı çerçevesinde gerçekleştirilecek olan toplantılarda ilçe belediye başkanları hizmet süreleri boyunca ilçe belediyesi olarak yapmayı planladıkları projeler, büyükşehirden talep ettikleri projeler ve büyükşehir ile ortak gerçekleştirmek istedikleri projeler ile ilgili sunumlar yapacak.

Toplantının ilk oturumu 3 Eylül tarihinde yapılacak. İlk oturumda 11 metropol ilçenin belediye başkanları sunum gerçekleştirecek. İkinci oturum ise 4 Eylül’de olacak. Bu oturumda da metropol dışında kalan 19 ilçenin belediye başkanları sunum yapacak. Toplantılar Tarihi Havagazı Fabrikası'nda gerçekleştirilecek.

(HABER MERKEZİ) 







 
Son Eklenen Haberler