İzmir 2025’e çok keyifli girecek
30 Aralık 2024, Pazartesi 07:21| Tweet |
İzmir’de yılbaşı gecesi çok renkli ve özel bir kutlama programına sahne olacak. İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Kültürpark’ta düzenlediği, 7 Aralık’tan bu yana devam eden Yeni Yıl Festivali, yılbaşı gecesi konseriyle taçlanacak. İzmirliler 2024’e Kültürpark’ta Nihat Sırdar 90’lar Kafası ile veda edecek. Başkan Dr. Cemil Tugay, İzmirlilerin 2025’e coşkuyla girmesi gerektiğini belirterek “Çünkü 2025’te tüm İzmir için çok güzel projeleri bir bir hayata geçireceğiz” dedi.
İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından kentte ilk kez düzenlenen ve 7 Aralık’ta Kültürpark’ta başlayan Yeni Yıl Festivali, yılbaşı gecesi konseriyle sona eriyor. 2025’e sayılı günler kala renkli ve coşku dolu bir festivalde buluşan İzmirliler, 31 Aralık gecesi Kültürpark Ana Sahne’de Grup E) Hiçbiri, Grup Lambda ve Ersin Show’un ardından “Nihat Sırdar 90’lar Kafası” ile coşacak.
Kültürpark’ta dört bir yanda yılbaşı atmosferi
Hediyelik eşya stantları, yeme içme alanları, buz pateni, yaratıcı atölyeler ve İzmir’e özel sahne gösterileriyle sıcacık bir kış atmosferi oluşturan Yeni Yıl Festivali, Kültürpark’ta ziyaretçileri ağırlamayı sürdürüyor. Her gün 13.00-22.00 saatleri arasında yerel ve ulusal sanatçılarla müzik dinletileri ve konserler, dans, ritim şovları, ateş ve sirk sanatları gösterileri ve karaoke etkinliklerinin yapıldığı festival, muhteşem bir yılbaşı gecesi etkinliği ile taçlanıyor. Kültürpark Ana Sahne’de saat 17.00’de soft rock müzikle tanınan Grup E) Hiçbiri, 18.00’de pop müzik sevenler için Grup Lambda, 20.30’da müzik, dans ve interaktif gösteri ile Ersin Show, 22.00’de ise Nihat Sırdar 90’lar Kafası var. Ünlü radyo programcısı Nihat Sırdar, 90’ların unutulmaz parçalarını DJ setinden dinlemek isteyenleri dans ve eğlence dolu bir gecede coşturacak.
Tugay: 2025’te hızlanıyoruz
İzmir’in 2025 yılına coşkuyla girmesi gerektiğini söyleyen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, “Çünkü 2025 yılı İzmir için yatırımları yapacağımız, projelerimizi bir bir hayata geçireceğimiz bir yıl olacak. 2024 yılı bizler için acı tatlı pek çok olay yanında bizim yönetimimizle birlikte yeni başlangıçların olduğu bir yıl oldu. Bu yıl arkadaşlarımızla birlikte geleceğimizi planladık. 2025’te ise hızlanıyoruz. Çocuklarımız için, gençlerimiz için, kadınlarımız için, büyüklerimiz için, engellilerimiz için, üreticilerimiz için velhasıl tüm İzmir için çok güzel projeleri bir bir hayata geçireceğiz. 2025’in İzmir’imiz için güzelliklerle dolu çok güzel bir yıl olmasını diliyorum” dedi.

Aliağa Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkan Adayı Ozan Yıldızbaş, iki önemli

Aliağa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası başkan adaylığını açıklayan

Nesine 2. Lig Kırmızı Grup 16. hafta mücadelesinde Aliağaspor FK, sahasında konuk

CHP Aliağa İlçe Başkanı Barış Eroğlu, Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar’ın

Azerbaycan'ın merhum Cumhurbaşkanı Heydar Aliyev, vefatının 22. yılında Aliağa’da

Aliağa Robotik Kodlama Kişisel Gelişim Kursu öğrencileri, Roma’da düzenlenen

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 11. haftasında kendi sahasında

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Aliağa’nın mahallelerinde asfalt yama

Türk rock sahnesinin deneyimli davulcusu Alpay Şalt, enerjisi ve özgün

Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil

Aliağa Petkimspor, FIBA Europe Cup ikinci tur N Grubu’nda, İtalya deplasmanında

Esra Yüksel, ilk romanı Suretler İzler Gölgeler ile aile hafızasının

İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik kooperatif davasının görülmesine

Enerjisa Enerji'nin iştiraki Eşarj, 15. Türkiye Enerji Zirvesi'nde Aliağa'daki

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, geçen ay limanlarda 46 milyon

Milli Eğitim Bakanlığınca, öğrencilere gerçek cihaz ve atölye ortamlarının

Aliağa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası'nın olağan genel kurulu 13 Ocak

Aliağa Belediyesi Aile Danışma Merkezi tarafından, 9. ve 10. sınıf öğrencilerinin

Aliağalı yüzücüler, Trabzon’da yapılan Türkiye Finali yarışlarını

İZSU Genel Müdürü Gürkan Erdoğan, kuyuların yenilenmesi, Sarıkız

Aliağa Ticaret Odası (ALTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Ertürk, Cumhurbaşkanı

Aliağa’da kurulan Demokrasi ve Kültür Derneği, ilk genel kurulda başkanlık

Modern hayatın sesleri arasında kaybolmuş insanın iç dünyasına ışık tutan

Estetik duruşa önem veriyor ve vücudunuzu daha fit görmek istiyorsanız





















