131019098
19 Nisan 2024, Cuma

HÜSNÜ ŞENLENDİRİCİ’NİN ADI PARKA VERİLDİ

5 Şubat 2022, Cumartesi 06:54

     


Bergama Belediyesi Şubat ayı Olağan Meclis Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda oy birliği ile Bergamalı Sanatçı Hüsnü Şenlendirici’nin adı Harmanyeri’nde yeniden düzenlenen parka verildi. Belediye Başkanı Hakan Koştu, “Bergama’mızın sesi soluğu olan gönüllü tanıtım elçimiz hemşehrimiz Hüsnü Şenlendirici’ye şehrimizin vefasının nişanesi olarak bu kararı almış bulunuyoruz” dedi.

Bergama Kültür Merkezi Salonu’nda Belediye Başkanı Hakan Koştu başkanlığında toplanan Belediye Meclisi, Ocak ayı tutanaklarının okunarak onaylanması ile başladı. Daha sonra belediye başkanlığı, birimler ve komisyonlardan gelen konular görüşülerek karara bağlandı. Meclis gündeminde yer alan Sanatçı Hüsnü Şenlendirici’nin adının Maltepe Mahallesi Harmanyeri mevkiinde bulunan ve yeniden düzenlenen parka verilmesi maddesi görüşülerek, oy birliği ile karara bağlandı.

Sanatçı Hüsnü Şenlendirici’nin adının yeniden düzenlenen parka verilmesinin Bergama’nın Hüsnü Şenlendirici’ye vefasının bir nişanesi olduğunu söyleyen Başkan Koştu, “Bergama'mızı her ortamda ve katıldığı her programda tanıtan, Bergama adını dilinden hiç düşürmeyen hemşehrimiz Dünyaca ünlü Klarnet Virtüözü Hüsnü Şenlendirici'nin adının yeniden düzenlediğimiz parka verilmesi, gönüllü tanıtım elçimiz, kardeşimiz Hüsnü Şenlendirici ve ailesi için hayırlı olsun” dedi.

(HABER MERKEZİ) 







 
Son Eklenen Haberler