131019098
19 Mart 2024, Salı

Çandarlı’da festival zamanı

6 Ağustos 2022, Cumartesi 06:48

     


Dikili Belediyesi, bugün ve yarın (6-7 Ağustos) Çandarlı Kültür, Demokrasi ve Emek Festivali düzenleyecek. Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz, tüm vatandaşları hafta sonu Çandarlı’ya davet etti.

Çandarlı Kültür, Demokrasi ve Emek Festivali kapsamında iki gün boyunca 13.00-15.00 saatleri arasında, Dikili Belediyesi Çandarlı Ek Hizmet Binası yanında, Savaş Tercan Tiyatrosu’nun tahta bacak, palyaço, kukla, tiyatral animasyon gösterimi, balon şişirme, yüz boyama etkinlikleri gerçekleştirilecek. Ayrıca aynı yerde 13.00-23.00 saatleri arasında Dikili Belediyesi Çini, Seramik, Yağcıbedir Halı Dokuma ve Islak Keçe sergileri açık olacak.

Festivale Gripin ve Aydilge damga vuracak

Festivalin konserleri Çandarlı Orhan Hassoy Stadyumu’nda gerçekleşecek. Bu akşam (6 Ağustos Cumartesi) Türk Pop Rock müziğinin sevilen gruplarından Gripin hayranlarıyla buluşacak. Çandarlı Kültür, Demokrasi ve Emek Festivali, yarın akşam (7 Ağustos Pazar) popüler şarkılara imza atan Aydilge konseri ile son bulacak.

Başkan Kırgöz: “Bu sezon dolu dolu geçecek”

Yaz sezonu boyunca gerçekleştirilecek etkinlikler hakkında bilgiler veren Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz, “Bu sezon hem spor hem kültür etkinlikleri açısından yoğun programlarımız olacak. 17-18-19 Ağustos Plaj Futbolu, 20-21 Ağustos Ayak Tenisi ile birlikte 22-28 Ağustos tarihleri arasında 1. Dikili Kitap Günleri ve yine 30-31 Ağustos-1 Eylül tarihlerinde Dikili’de Kültür, Demokrasi ve Emek Festivali düzenleyeceğiz. 14-18 Eylül tarihlerinde U-19 Dünya Voleybolu Şampiyonası'na ev sahipliği yaparak tüm dünyanın ilgi ve dikkatini Dikilimize çekeceğiz. Kentimizde tüm vatandaşlarımız bu dönemi dolu dolu yaşayacaklar. İlk olarak Çandarlı Kültür, Demokrasi ve Emek Festivali’ni düzenliyoruz. Tüm hazırlıklar tamamlandı. Çocuk etkinliklerimiz, sergilerimiz ve konserlerimiz ile festivalimizin güzel ve verimli geçeceğine inanıyorum. Antik dönem kaynaklarında eski adı Pitane olarak geçen Çandarlı’mıza herkesi bekliyoruz.” Dedi

(DERYA SÜNER) 







 
Son Eklenen Haberler