131019098
29 Mart 2024, Cuma

İYİ PARTİLİ GENÇLER OKUMA GÜNÜNÜ UNUTMADI

10 Eylül 2021, Cuma 06:58

     


İYİ Parti Aliağa İlçe Gençlik Kolları Başkanı Hazal Karakaya ve gençlik kolları üyeleri Dünya Okuma Günü kapsamında Avcı Ramadan Çocuk Rekreasyon Alanı’nda kitap okuma etkinliği düzenledi.

İYİ Parti Aliağa İlçe Gençlik Kolları Başkanı Hazal Karakaya ve gençlik kolları üyeleri Dünya Okuma Günü’nü unutmadı. Bu kapsamda Avcı Ramadan Rekreasyon Alanı’nda toplanılıp kitap okuma etkinliği düzenlendi. Düzenlenen etkinliğe İYİ Parti İlçe Başkanı Yavuz Adar, CHP İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan, Saadet Partisi İlçe Başkanı Mahmut Koç, CHP İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Orhan, İYİ Partili Belediye Meclis Üyesi Sedat Sarı ve partililer katılım gösterdi.

“Kitap okumanın huzurunu yaşamış olmaktan mutluluk duyduk”

Etkinlikle ilgili açıklamada bulunan İYİ Parti Aliağa İlçe Başkanı Yavuz Adar, “İYİ Parti Aliağa Gençlik Kollarımızın 8 Eylül Dünya Okuma Günü münasebetiyle düzenlemiş olduğu kitap okuma etkinliğine katılım gösterdik. Deniz havası ve yemyeşil çimlerin verdiği yaşam enerjisi ile birlikte kitap okumanın huzurunu yaşamış olmaktan mutluluk duyduk. İYİ Parti Aliağa İlçe Gençlik Kolları Başkanı Hazal Karakaya ve Gençlik Kollarımızın değerli üyelerine yapmış oldukları etkinlik için teşekkürlerimizi iletiyoruz. Bizleri yalnız bırakmayan ittifak ortaklarımıza da teşekkürü bir borç bilirim.” Dedi.

(ESİN ÇETİN) 







 
Son Eklenen Haberler