131019098
27 Nisan 2024, Cumartesi

SERGİNİN GELİRİ İHTİYAÇ SAHİPLERİNE

11 Temmuz 2019, Perşembe 06:36

     


Aliağa Fotoğraf Atölyesi Derneği’nin (AFADER), ’41 Kare Aliağa’ isimli fotoğraf sergisinden elde edilen gelir, Yeni Şakran Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ne bağışlandı.

Aliağa Fotoğraf Atölyesi Derneği (AFADER) üyelerinin geçtiğimiz günlerde Aliağalı fotoğrafseverlerin beğenisine sunduğu ’41 Kare Aliağa’ isimli fotoğraf sergisindeki eserlerin satışından elde edilen gelir Yeni Şakran Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ne bağışlandı. AFADER Başkanı Aytuğ Bayer ve dernek sekreteri Volkan Gündüz, serginin gelirini Yeni Şakran Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret ederek dernek başkanı Yasin Çıvlan’a takdim etti.

AFADER’in sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde gerçekleştirdiği fotoğraf sergilerini ilgiyle takip ettiklerini vurgulayan Yasin Çıvlan, bağış takdiminde yaptığı konuşmada, “41 Kare Aliağa isimli fotoğraf sergisini düzenleyen AFA-DER'in çok değerli üyelerine ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza yardım eli uzatmamıza destek verdikleri için çok teşekkür ediyorum. Onlarca çocuğu giydirmemize destek verdikleri, sosyal sorumluluk adına derneğimizi düşündükleri ve farkındalık yarattıkları için derneğimiz adına hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Serginin açılışına katılarak bizleri onurlandıran başta Sayın Kaymakamımız Erhan Günay olmak üzere herkese şükranlarımı sunuyorum. Derneğimizin sebebi güzel hizmetlerine katkı olsun diyerek fotoğraf satın alan tüm hayırseverlere ve dernek faaliyetlerine gönüllü hizmet veren herkese saygılar sunuyorum.” Dedi.

(DERYA SÜNER) 







 
Son Eklenen Haberler