131019098
16 Nisan 2024, Salı

ENGELSİZ KAFE’DE YAZA VEDA PARTİSİ

12 Ekim 2021, Salı 06:44

     


Aliağa Engelsiz Kafe’de engelli bireyler yararına bir yaza veda konseri düzenlendi. Konser sonrasında engelli bireylere kışlık kıyafetler hediye edildi.

Aliağa Engelsiz Kafe’de engelli bireyler yararına yaza veda konseri düzenlendi. Konserde Aliağalı müzisyenler Cengiz Onur ve Murat Şenol türküleriyle ortamı renklendirdi. Konser arasında engelli bireylere kışlık kıyafetler verildi. Hediyelerini heyecanla açan engelli bireyler sevinçlerini gizleyemedi. Hayırsever Hakan Salman’ın destekleriyle düzenlenen gece de konuşma yapan müzisyen Cengiz Onur, “Bugün burada engelli kardeşlerimize bir yaza veda partisi yapalım istedik. Üç senedir hep sizleri eğlendirmeye çalıştık. Ama bu akşam sizlerle birlikte engelsiz kardeşlerimizi de eğlendirmek için buradayız. Bu akşamı onlara adadık. Onlar için ufacık sürprizlerimiz oldu. Bu gecenin mimarı Hakan Salman’a teşekkürlerimi iletiyorum. Kendisi iyi ki var. Ayrıca Engelsiz Kafe sahibi Çetin Doğan Bey’e de teşekkürlerimi iletmek istiyorum. Kafemizde engelli bireylerin istihdamını sağlayarak onlara dilenmeyi değil çalışmayı, emeğinin karşılığında para kazanabileceklerini bu kardeşlerimize aşıladığı için.” Dedi.

Hakan Salman: “Onlara olan sevgim daha da arttı”

Konser sonrasında açıklamada bulunan Hayırsever Hakan Salman, “Ben bu kafeye ilk geldiğimde kafenin engelli bireyleri istihdam ettiğini bilmiyordum. Sipariş verdim. Çay geldi. Şeker gelmedi. Yemek geldi. Çatal gelmedi. Durum böyle olunca bu işletme fazla sürmez kapanır diye düşünmeye başladım. Fakat sonrasında Cengiz Bey bana burada çalışanların engelli olduğunu söyleyince buraya sık sık gelmeye başladım. Engelli kardeşlerimizle yemekler yemeye başladık. Onlarla sohbet etmeye başladım. İçlerindeki yalansız sevgiyi gördüm. Bu sayede onlara olan sevgim daha da arttı. Daha sonra bu kardeşlerimize nasıl destek olabiliriz diye düşünmeye başladık. Nakdi desteğin dışında onlara kışlık kıyafetler aldık. Hediyelerimizi yaza veda gecesi düzenleyerek kardeşlerimize verelim istedik. Bu organizasyonlarımız devam edecek. Biz buradayız. Her zaman engelli kardeşlerimizin yanında olan Engelsiz Kafe sahibi Doğan Çetin’e de teşekkürlerimi iletmek istiyorum.” ifadelerini kullandı.

(ESİN ÇETİN) 







 
Son Eklenen Haberler