131019098
27 Nisan 2024, Cumartesi

ANFAŞ Food Product profesyonelleri buluşturdu

14 Şubat 2024, Çarşamba 06:44

     


Antalya’da düzenlenen Uluslararası Gıda ve İçecek İhtisas Fuarı ANFAŞ Food Product, sektör profesyonellerini buluşturdu. Aliağalı Şef Volkan Ataç da fuara katılarak bir kez daha Aliağa’nın adını duyurdu.

Antalya’nın ev sahipliği yaptığı ve bu yıl 30.’su düzenlenen Uluslararası Gıda ve İçecek İhtisas Fuarı (ANFAŞ Food Product) gıda ve içecek sektörünün önde gelen isimlerini bir araya getirdi. Anadolu Aşçılar Federasyonu (ANFED) ve Türkiye Gastronomi Platformu’nun destekleriyle gerçekleşen fuar kapsamında düzenlenen workshoplar Türkiye’nin önemli şeflerini bir araya getirerek katılımcılarla Türk mutfağının lezzetli menülerini paylaştı.

Öğrenciler sektörü yakından tanıma fırsatı buldu

Şefler, workshoplarda deneyimlerini paylaşırken sektör profesyonelleri de bir araya gelerek değerlendirmelerde bulundu. Fuarda düzenlenen panellerde ise sektörün önemli konuları ele alındı. Fuar, Türkiye’nin dünyaya açılan başarılı gastronomi markalarının yöneticilerinin başarı hikâyelerini paylaştığı oturumlarla da dikkat çekti. Ünlü şeflerle bir araya gelen farklı üniversitelerden öğrenciler ise sektörü yakından tanıma fırsatı buldu.

Volkan Şef bir kez daha Aliağa’nın adını duyurdu

Fuarda İzmirli şefler de adlarından söz ettirdi. Anadolu Aşçılar Federasyonu’na (ANFED) bağlı, İzmir Profesyonel Aşçılar Derneği (İZPAD) Yönetim Kurulu Üyesi, Aliağalı Şef Volkan Ataç da fuara katılarak bir kez daha Aliağa’nın adını duyurdu. Geçmiş yıllarda katıldığı uluslararası ve ulusal birçok organizasyonda boy gösterip üstün başarılarla adını duyuran Aliağalı Şef Volkan Ataç, artık yarışmalara katılmak yerine federasyon ve dernek adına bu tür organizasyonlarda aktif rol üstlendiğini söyledi.

(HABER MERKEZİ)







 
Son Eklenen Haberler