131019098
24 Nisan 2024, Çarşamba

‘ERKEKLER, FUTBOL ve DAHASI’ 17 AĞUSTOS’TA…

14 Ağustos 2018, Salı 06:53

     


Aliağa Belediyesi’nin kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında düzenlenen ‘Aliağa’da Tiyatro Günleri’ devam ediyor. Bu etkinlikler kapsamında 17 Ağustos Cuma günü İstanbul Halk Tiyatrosu’nun hazırlamış olduğu, 'Erkekler, Futbol ve Dahası' adlı komedi oyunu tiyatro sevenlerle buluşacak.

Açıkhava Tiyatrosu’nda 21.15’te başlayacak olan oyunun konusu, ‘Erkek dünyasının kale direkleri arasına gizlenmiş sırları! Bir erkekte aşk acısı kaç gün sürer? Yılbaşı gecesi mecburen tanıştığınız komşunuz sizinle intihar etmek isterse... Babasının gözünde uslu bir çocuk olamayanların 30'undan sonra Şirinler'i görebilme yöntemleri… ‘Kadınlar eşitlik ararken aslında erkeklerin de 1-0 galip başlamadığı hayatla maçımızı ve okulda, işte, kavgada, yatakta; girdiği her maçta skordan skora koşmak zorunda bırakılan erkekliğin türlü hallerini anlatıyor.

Cem Davran, Celil Nalçakan ve Onur Özaydın rol aldığı 'Erkekler, Futbol ve Dahası' adlı komedi oyunu Aliağalılar tarafından merakla bekleniyor. Senaryosu Yunus Emre Gümüş’ ait olan oyunun yönetmenlik koltuğunda Engin Alkan yer alıyor. Oyunun davetiyeleri 13 Ağustos Pazartesi gününden itibaren Aliağa Belediyesi Merkez Hizmet Binası giriş katında yer alan Hilal Masa biriminden ücretsiz olarak temin edilebilecek.

(SERKAN SELİNGİL) 







 
Son Eklenen Haberler