131019098
29 Mart 2024, Cuma

ANTİK KENTLER BU KİTAPTA

17 Şubat 2021, Çarşamba 06:38

     


Aliağa Belediyesi’nin kültür yayınları kapsamında hazırlanan ve serinin 12. kitabı olarak Aliağa Kent Kitaplığı’ndaki yerini alan “Uluslararası Aliağa ve Çevresi Aiolis Bölgesi-Arkeoloji ve Disiplinlerarası Araştırmalar Sempozyumu Bildirileri”nin dağıtımı devam ediyor.

Aliağa Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından “Oku, Okut” kampanyası kapsamında Şubat ayı kitabı olarak dağıtımı ücretsiz gerçekleştirilen eser, 27-28 Eylül 2018 tarihlerinde Aliağa Belediyesi’nin kurumsal organizasyonu ve Adnan Menderes Üniversitesi’nin bilimsel desteğiyle yapılan “Uluslararası Aliağa ve Çevresi, Aiolis Bölgesi, Arkeoloji ve Disiplinlerarası Araştırmalar sempozyumu”nda sunulan bilimsel bildirilerden oluşuyor. Arkeoloji dünyasının başucu niteliğindeki eser 533 sayfadan oluşuyor. Eserin editörlüğünü yapan Adnan Menderes Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç.Dr. Murat Çekilmez, kitabın arkeoloji meraklılarına Aliağa ve çevresindeki antik kentlerle ilgili çok önemli bilgiler sunduğunu söyledi.

“Uluslararası Aliağa ve Çevresi, Aiolis Bölgesi, Arkeoloji ve Disiplinlerarası Araştırmalar Sempozyumu Bildirileri”nin dijital versiyonları Aliağa dışında ikamet eden kitapseverler için Aliağa Belediyesi’nin resmi internet sayfasına yüklendi. Okuyucular, kitabı https://www.aliaga.bel.tr/aliaga-kent-kitapligi linki üzerinden online olarak okuyabildikleri gibi bilgisayar ve mobil cihazlarına da indirebiliyor.

(DERYA SÜNER) 







 
Son Eklenen Haberler