131019098
26 Nisan 2024, Cuma

ACAR’DAN GİRİŞİMCİ AYSEL ARSLAN’A ZİYARET

20 Haziran 2020, Cumartesi 06:47

     


Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, Aysel Arslan’ı Karakuzu köyündeki atölyesinde ziyaret ederek el emeği sanat ürünlerini yerinde gördü.

Aliağa Karakuzu Mahallesi’ndeki atölyesinde ürettiği ağaç oyma hediyelik ürünleri dünyanın çeşitli ülkelerine satmayı başaran iki çocuk annesi girişimci Aysel Arslan üç yıl önce hobi olarak başladığı ağaç oymacılığını hem sanata hem de kazanca dönüştürdü. Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, Aysel Arslan’ı Karakuzu köyündeki atölyesinde ziyaret ederek el emeği sanat ürünlerini yerinde gördü. Atölyesinde görsel ve sanat değeri yüksek ev ve hediyelik eşya ürünleri üreten Kadın Girişimci Aysel Arslan ve eşi Musa Arslan, Başkan Acar’ın sürpriz ziyaretinden büyük memnuniyet duydu.

Doğada kuruyan ya da yanan ağaçlara kendi becerisiyle şekil veren Aysel Arslan; lamba, sunum tabağı, kâse, mumluk, şamdan, epoksi sehpa gibi sayısız ürünü ortaya çıkarabiliyor. Arslan, ağaç oymacılığı ile elde ettiği ürünleri çeşitli pazarlarda ve internet üzerinden satışa sunuyor. Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar’a atölyeyi kurma aşamasında verdiği desteklerden dolayı teşekkür eden Aysel Arslan, Aliağa Belediyesi’nin Kent markalaşması çalışmaları kapsamında Aliağa’yı tanıtmaktan da büyük memnuniyet duyacağını ifade etti.

(DERYA SÜNER) 







 
Son Eklenen Haberler