131019098
20 Nisan 2024, Cumartesi

Güney Ege’de Sahil Kasabası Bodrum

21 Aralık 2017, Perşembe 10:40

     


İzmir’den yola çıkıp güney Ege’ye doğru inerken, doğa harikası onlarca beldeden geçersiniz. Gözleriniz kamaşır, sarı tabelalı dar yollara saptığınız da ise zengin Anadolu kültürünü var eden tarihi dokuyu keşfetmeye başlarsınız. Büyükşehirler’de oturtanların “aslında” diye başlayan cümlelerine “aslında satacaksın ne varsa yerleşeceksin küçük bir ege kasabasına” dediği cümleler de bahsi geçen yerleri görürsünüz güneye indikçe. Dağlar, ormanlar, koylar, göller derken Milas’ın ünlü döner kavşağına kadar gelirsiniz. Düz giderseniz Akyaka’dır sola giderseniz Marmara, Antalya. Eğer sağa dönerseniz dünyanın yedi harikasından biri olan yarımadaya doğru yol alırsınız. Orası Halikaronasos diye geçer tarihte,  Lelegler’in kenti, Karya’nın başkenti doğanın, tarihin, denizin, kültürün ve sanatın buluştuğu yer şimdi ki adı Bodrum.

Kalesi, Halikarnas Balıkçısı, Mozelyumu, Gümüşlük’ü, Yalıkavak’ı, insanları, dar sokakları, eğlence ve gece hayatı, kışın günlük yaşamı, koyları , olağan üstü deniz, trekking rotaları ve gezilecek yerleri ile yani her şeyi ile Bodrum www.nowbodrum.com adresinde.

O kadar samimi o kadar içten ve o kadar bizden ki hem facebook adresini hem instagram adresini hem blog adresini takip edin. Bodrum’a bir kez daha aşık olacaksınız. Hem yaşamak hem gezmek için Bodrum rehberi olarak kullanacaksınız. Başucu kitabınız kadar yakın hissedeceksiniz. Hayat keşfettikçe daha anlamlı. İşte size keşfetmeniz de yanınızda olacak Bodrum bloğu.







 
Son Eklenen Haberler