131019098
20 Nisan 2024, Cumartesi

AFADER’DE İLK SUNUM BAŞKANDAN

24 Ekim 2019, Perşembe 06:51

     


Aliağa Fotoğraf Atölyesi Derneği (AFADER) yaz döneminin ardından faaliyetlerine kaldığı yerden devam ediyor. Derneğin bu yılki etkinlik takvimine göre ilk fotoğraf sunumunu dernek başkanı Aytuğ Bayer yaptı. Bayer, “Zamanın Ötesinde” isimli fotoğraf sunumu sonrası uzun pozlama tekniği ile ilgili söyleşi gerçekleştirdi.

Aliağa Fotoğraf Atölyesi Derneği’nin (AFADER) geçtiğimiz yıl her ay gerçekleştirilen ve büyük ilgi gören fotoğraf sunumu ve söyleşileri bu yıl da kaldığı yerden devam ediyor. Yaz dönemin ardından bu yılki etkinlik takviminin belirlendiği dernekte, temel fotoğrafçılık atölyesinin yanı sıra fotoğraf sunumu ve söyleşiler de başladı. Etkinlik takvimi kapsamında ilk fotoğraf sunumu dernek başkanı Aytuğ Bayer tarafından Aliağa Ticaret Odası’nda gerçekleştirildi.

Bayer’in “Zamanın Ötesinde” isimli fotoğraf sunumu AFADER yönetimi, dernek üyeleri ve ilçedeki fotoğrafseverler tarafından büyük ilgiyle izlendi. Dernek Başkanı Aytuğ Bayer, sunumun ardından gerçekleştirilen söyleşide katılımcıların sorularını yanıtladı, uzun pozlama tekniği ile ilgili söyleşi gerçekleştirdi. Program sonunda AFADER Başkanı Aytuğ Bayer’e katkılarından dolayı teşekkür plaketi takdim edildi.

(VOLKAN GÜNDÜZ) 







 
Son Eklenen Haberler