131019098
26 Nisan 2024, Cuma

AFADER’DE “RENKLİ” SUNUM

28 Şubat 2019, Perşembe 06:50

     


Fotoğrafçı ve Eğitmen Hüseyin Şalış, Aliağa Fotoğraf Atölyesi Derneği’nin (AFADER) daveti üzerine Aliağa’da “Renkli” isimli fotoğraf sunumu gerçekleştirdi. Şalış, sunum sonrası HDR tekniği ile fotoğraf çekimi hakkında da katılımcıları bilgilendirdi.

Aliağa Fotoğraf Atölyesi Derneği’nin (AFADER), fotoğraf sanatının geliştirilmesi ve yaygınlaşması adına yaptığı çalışmalar sürüyor. AFADER’in etkinlik takvimi kapsamında Aliağa’ya gelen Fotoğrafçı ve Eğitmen Hüseyin Şalış, fotoğraf sunumu ve söyleşi gerçekleştirdi. Şalış’ın Aliağa Ticaret Odası Konferans Salonu’nda gerçekleştirdiği “Renkli” isimli fotoğraf sunumu AFADER yönetimi, dernek üyeleri ve fotoğrafseverler tarafından büyük ilgiyle izlendi.

Sunumun ardından gerçekleştirilen söyleşide katılımcıların fotoğraf sanatı ile ilgili sorularını yanıtlayan Hüseyin Şalış, ayrıca HDR tekniği ile fotoğraf çekimi hakkında katılımcıları bilgilendirdi. Program sonunda AFADER Başkanı Aytuğ Bayer, katkılarından dolayı Hüseyin Şalış’a teşekkür ederek günün anısına plaket takdim etti.

(VOLKAN GÜNDÜZ) 







 
Son Eklenen Haberler