131019098
25 Nisan 2024, Perşembe

HOLLYWOOD YILDIZLARI GENÇLİK MERKEZİ’NDE

30 Ağustos 2019, Cuma 07:09

     


Dünyaca ünlü sinema yönetmeni Quentin Tarantino'nun daha vizyona girmeden ses getiren filmi ‘Bir Zamanlar Hollywood'da’ Aliağa Gençlik Merkezi’nde sinemaseverlerle buluşmaya devam ediyor.

Türkiye’de vizyona girdiği günden itibaren 100 bini aşkın seyirci kitlesine ulaşan film, bu performansıyla Tarantino'nun şu ana kadarki yapımları arasında Türkiye'de en iyi açılışa imza atan filmi olmayı da başardı. Film birçok sinema eleştirmeni tarafından son yılların en iyi yapımları arasında gösteriliyor. Filmde rol alan Leonardo DiCaprio, Brad Pitt ve Margot Robbie gibi dünyaca ünlü Hollywood yıldızları performanslarıyla sinemaseverleri kendilerine hayran bırakıyor.

Tüm Türkiye ile beraber aynı anda Aliağa Gençlik Merkezi’nde de gösterime sunulan film, vizyonda kalmaya devam edecek. Aliağalı sinema tutkunları filmi bir hafta süresince 12.00-15.00-18.00 ve 21.00 seanslarında Aliağa Gençlik Merkezi’ndeki sinema salonlarında izleyebilecek. Bir Zamanlar Hollywood'da’nın dışında ‘Hızlı ve Öfkeli: Hobbs ve Shaw’, ‘Angry Birds Filmi 2’ ve ‘Online Vahşet’ isimli filmler de bir hafta süresince Aliağa Gençlik Merkezi’nde vizyonda olacak.

(DERYA SÜNER) 







 
Son Eklenen Haberler