131019098
25 Nisan 2024, Perşembe

MÜZİĞİN ŞAMPİYONLARINDAN ZİYARET

30 Aralık 2019, Pazartesi 06:00

     


Antalya’da 18-20 Aralık 2019 tarihlerinde düzenlenen ‘eTwinning Türkiye Şarkısını Arıyor’ yarışmasında birinci olarak Aliağa’ya müzik dalında büyük bir sevinç yaşatan Aliağa Gazi Ortaokulu, Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar’a ziyarette bulundu.

Aliağa Gazi Ortaokulu, Milli Eğitim Bakanlığı Yenilikçi Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü Ulusal Destek Servisi tarafından yürütülen eTwinning projesi kapsamındaki ‘Türkiye Şarkısını Arıyor’ yarışmasında ‘Evrensel Bahçe’ şarkısıyla birinci olarak Aliağa’ya büyük bir gurur yaşattı. Bestesi Gazi Ortaokulu Müzik Öğretmeni Naile Pak, sözleri ise Nail Pak ile 7’nci sınıf öğrencisi Ali Dağdelen’e ait olan ‘Evrensel Bahçe’ şarkısı oylamada en yüksek puanı alarak Aliağa’ya bir ilki yaşattı. Birincilik ödülüyle Aliağa’ya dönen Aliağa Gazi Ortaokulu, Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar’a desteklerinden ötürü teşekkür ziyaretinde bulundu. Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette Aliağa Gazi Ortaokulu Müdürü Sadettin Çınar, Müzik Öğretmeni Naile Pak, İngilizce Öğretmeni Mukaddes Şahin, 7’nci sınıf öğrencisi Nehir Naz Tüfekçi, Azra Uzun ile 6’ncı sınıf öğrencisi Eylül Bulunti yer aldı.

“İyi bir müzik altyapımız var”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, “Elde edilen başarıdan ötürü büyük bir onur duyduk. Aliağa’nın tanıtımına katkı sağlayan başarıların artarak devam etmesini diliyorum” dedi. Aliağa Gazi Ortaokulu olarak 10 yıldır eTwinning projeleri ile yakından ilgilendiklerini belirten Aliağa Gazi Ortaokulu Müzik Öğretmeni Naile Pak, “Okulumuz eTwinning konusunda sürekli olarak Avrupa kalite etiketi alıyor. Şuan da Avrupa’da tanınan bir okuluz ve bu konuda sertifikalara sahibiz. Türkiye eTwinning’de bu yıl 10.yılını kutladı. Okul olarak iyi bir müzik altyapımız var. 10.yıla özel olarak eTwinning müzik yarışması yapılacağını duyduğumuzda yarışmaya katılma kararı aldık. Yarışmaya 120 öğrenci ile hazırlandık. Okul idaresinin destekleri ve öğrencilerimiz arasındaki birliktelik başarıyı da beraberinde getirdi” dedi.

(DERYA SÜNER) 







 
Son Eklenen Haberler