131019098
20 Nisan 2024, Cumartesi

EYLÜL AYININ KİTABI: “ALİAĞA VE ÇEVRESİNDEKİ ANTİK KENTLER”

31 Ağustos 2020, Pazartesi 06:00

     


Aliağa Belediyesi’nin her ay bir kitap kampanyası kapsamında Aliağa Kent Kitaplığı’nın 9.yayını “Aliağa ve Çevresindeki Antik Kentler, Kyme, Myrina, Gryneion, Tisna, Elaia, Aigai, Larisa” Eylül ayının kitabı olarak yeniden okuyucu ile buluşacak. Kampanya kapsamında gerçekleşecek dağıtım 1 Eylül’de başlayarak ay sonuna kadar devam edecek.

Aliağa Belediyesi’nin “Oku, Okut” projesi kapsamında Eylül ayında Aliağa Kent Kitaplığı’nın 9.yayını “Aliağa ve Çevresindeki Antik Kentler, Kyme, Myrina, Gryneion, Tisna, Elaia, Aigai, Larisa” okuyucuyla buluşuyor. Murat Çekilmez’in editörlüğünde hazırlana 200 sayfalık eserde Aliağa ve çevresinde yer alan antik kentler Kyme, Myrina, Gryneion, Tisna, Elaia, Aigai ve Larisa’da yürütülen kazı araştırmalarında elde edilen bilimsel bulgular toplu bir şekilde bilim dünyasına sunuldu.

KİTAP HİLAL MASA’DA

Aliağa ve çevresindeki antik kentlerin; tarihi ve arkeolojisi hakkında temel bilgilerin yer aldığı eseri okuyucular Aliağa Belediyesi merkez hizmet binasında faaliyet gösteren Hilal Masa’dan ücretsiz olarak temin edebilecek. Ayrıca kitabın dağıtımının yanı sıra diğer yayınlarda olduğu gibi dijital ortama da aktarılan eser Aliağa Belediyesi’nin kurumsal Web Sitesi https://www.aliaga.bel.tr/aliaga-kent-kitapligi adresinden kitabın PDF formatındaki içeriğini ücretsiz olarak indirebilecek, isterlerse aynı adres üzerinden eseri sesli olarak dinleyebilecek.

(DERYA SÜNER) 







 
Son Eklenen Haberler