131019098
25 Nisan 2024, Perşembe

TSGI’DAN ‘SAĞLIKLI YAŞAMA PEDAL ÇEVİR’ PROJESİNE DESTEK!

3 Kasım 2017, Cuma 06:14

     


Star Rafineri ana müteahhit firması TSGI Mühendislik, Aliağa 80.Yıl Cumhuriyet Anadolu Lisesi’nin “Sağlıklı Yaşama Pedal Çevir” projesine destek olmak için okul bahçesine bisiklet park alanı yaptırdı.

Aliağa 80. Yıl Cumhuriyet Anadolu Lisesi öğrencilerinin bisikletle ulaşım sağlaması ve daha sağlıklı bir yaşam sürmeleri için bisiklet kullanımını arttırmasına yönelik yürüttüğü “Sağlıklı Yaşama Pedal Çevir” projesine bir destek de TSGI Mühendislik firmasından geldi. Okula ulaşımını bisikletle sağlayan öğrencilerin bisiklet parkı ihtiyacını karşılamak için, TSGI Mühendislik alt taşeron firması Gemont 20 adet, Egemont firması 20 adet olmak üzere okula 40 adet kilitlenebilir bisiklet park alanı teslimatı gerçekleştirdi.

Teslimat için düzenlenen törene katılan Aliağa İlçe Milli Eğitim Müdürü Ogün Derse, farkındalık çalışmalarından dolayı okul yetkililerine sağlıklı yaşama katkılarından dolayı firma yetkililerine, teşekkür etti. TSGI firması Yerel Toplum Temsilcisi Gülveren Akış’a, Gemont firması Şantiye Müdürü Hüseyin Ayzit’e ve Gemsan/Egemont firma yetkilisi Mustafa Ulu’ya plaket takdim edildi.

(EREN SARAN) 







 
Son Eklenen Haberler