131019098
18 Nisan 2024, Perşembe

Balık yağı kullanıcı yorumları ve omega 3 kullananlar

4 Eylül 2017, Pazartesi 14:22

     


Omega 3 iştah açmaktadır. Ancak her çocuk da aynı etki görülmemektedir. Bazı çocuklarda çok fazla iştah açtığı görülebilmektedir. Yirmi birinci yüzyılı yaşarken adını bildiğimiz veya bilmediğimiz birçok hastalıkla karşı karşıya kalmaktayız. Doğallıktan uzak sürdüğümüz yaşamamız bu durumun biraz da sebeplerinden. Teknolojiyle iç içe olmamız da tabi ki diğer bir neden. Bu nedenle de omega üç kullanımı günümüz de her geçen gün yaygınlaşmaktadır. Özellikle artan hastalıklar nedeniyle bireyler gelecek nesilleri daha sağlıklı yetiştirmek adına alternatif yollar bulmaya çalışmaktadır. Bu alternatif yolların en başın da ise anne olmak isteyen kadınların hamilelik sürecine girmeden önce doktor kontrolün de omega 3 kullanmaya başlamasıdır. Daha sonrasın da hamilelik dönemin de de omega üç kullanımına devam edilmektedir. Böylece doğacak bebeğin beyin gelişimi oldukça kuvvetlendirilmiş olur. Bebeğin doğumundan sonra çocukluk dönemin de omega üç takviyesi yapılabilir. Anne ve babaların en çok şikayet ettikleri şeyin başın da çocuklarının yemek yemeyişi gelmektedir. İştahsızlık birçok çocukta görülmekte olan bir durumdur. İştahsızlık yaşayan çocuklar vücutları için gerekli besini ve vitamini alamazlar. Bu eksikliği omega üç ile kapatmak mümkündür. Balık yağının içerisin de bulunan omega üç sayesin de bireyler de eksik bulunan vitaminlerin etkileri giderilmektedir.

Balık yağı nasıl kullanılır? Ne işe yarar?

Balık yağının etki etmediği çocuklar var mıdır? Omega 3 kullanan herkes memnun kalmış mıdır? Omega üç kullanımı;

  • Günlük olarak tüketilir.
  • Her gün bir tane olarak alınır.
  • Genellikle tok karnına yutulması önerilir.
  • İştah açar.

Omega 3 iştah açmaktadır. Ancak her çocuk da aynı etki görülmemektedir. Bazı çocuklarda çok fazla iştah açtığı görülebilmektedir. Öyle ki çok fazla kilo alımına sebep olduğu bilinmektedir. Bu nedenle her kullanıcı balık yağı hakkın da aynı fikir ve görüşlere sahip değildir. Bazı anne ve babalar ise çocuklarına balık yağı verdikleri halde çocuklarının iştahının açılmadığından yakınmaktadır. Her gün düzenli olarak kullanıldığı halde iştahının açılmaması aileleri hayal kırıklığına uğratmıştır. Her kullanan bireyin aynı görüşte olmadığını söylemek mümkündür. Ancak balık yağının hafıza geliştirme özelliği ile ilgili yapılan yorumlar genellikle pozitif olmuştur. Omega üç kullandıktan sonra unutkanlığının azaldığını söyleyen kişi sayısı oldukça fazladır. Dilden dile yayılan bu olumlu yorum sayesin de omega üç kullanımı giderek daha da artmaktadır.

Krill oil kullanıcı yorumları ve faydaları

İnternetten araştırma yapmak için girilen birçok site de krill oil kullanıcı yorumları incelendiğinde ilk olarak çocukların boyunu uzattığı görülecektir. Her çocukta aynı miktarda uzatmasa da boy uzattığı genellikle görülmektedir. Her çocuğun genetik yapısı farklıdır. Bazı çocuklar doğuştan uzun boylu bir yapıya sahiptir. Bu çocukların sadece boy için ekstra bir takviyeye ihtiyaç duyulmaz. Ancak balık yağı sadece boyu uzatması için içilmez. Zihin gelişiminin ilerletilebilmesi için de içilir. Bazı çocuklar ise genetik olarak kısa boya sahiptir. Bu çocukların boylarının uzaması için ekstra bir vitamin almaları şarttır. Bu nedenle bu tip bir genetik yapıya sahip olan çocukların balık yağı hapı kullanmaları şarttır.







 
Son Eklenen Haberler