131019098
29 Mart 2024, Cuma

Trençkot Alırken Nelere Dikkat Edilmelidir?

13 Ekim 2021, Çarşamba 23:50

     


Her mevsimde ön plana çıkan belli dış giyim ürünleri pek çok dolapta geniş bir yer kaplar. Özellikle havaların hafiften soğumaya başladığı ve kış günlerinin yaklaştığı dönemlerde dış giyim ürünleri çeşitlilik kazanır. Sonbahardan kışa geçerken tamamlayıcı bir parça görevi üstlenen trençkotlar da bunlardan biridir. Genel olarak trençkot seçiminde herkes için model ve renk gibi detaylar ön plana çıkar. Bunun yanı sıra trençkot alırken dikkat etmeniz gereken bazı ufak detaylar vardır.

İşte başarılı bir trençkot seçimi için izleyebileceğiniz adımlar;

Trençkot Rengini Belirleyin

Her zevke hitap edecek şekilde tasarlanan trençkot seçenekleri aynı zamanda farklı renkleri beraberinde getirir. Ürün renkleri arasında seçim yapmadan önce her kombinle uyum sağlayabilecek trençkot renklerine yönelebilirsiniz. Bu noktada bej, siyah ve lacivert gibi renkler pek çok kombine kolayca uyum sağlayabilir.

Bedeninizi Öğrenin

Bazen trençkot bedeninizin diğer dış giyim ürünleri ile aynı olduğunu düşünebilirsiniz. Ancak bir trençkot satın almadan önce beden konusunda emin olmanız gerekir. Bunun için öncelikle beğendiğiniz modele ait trençkotu deneyerek kendi bedeninizi bulabilirsiniz.

Boyunuza Dikkat Edin

Genel olarak trençkotlar uzun ve kısa boylu kadınlara uyum sağlayacak çeşitli modelleri beraberinde getirir. Özellikle uzun boylu kadınlar trençkot seçiminde sorun yaşamadan seçim yapabilir. Bunun için diz altında ya da daha uzun trençkotları kullanabilirsiniz. kısa boyluysanız diz hizasındaki trençkot modelleri daha çok yakışacaktır. Aynı zamanda kısa boyluysanız trençkotun kemerini bağlamadan kullanmaya özen göstererek uzun görünebilirsiniz.

Vücut Hatlarınızı Önemseyin

Trençkot seçimlerinde vücudun genel hatları büyük önem taşır. Tercih ettiğiniz trençkotun kusursuz bir görüntü yaratması için vücudunuzu iyi tanımanız gerekir. Geniş kalçalara sahipseniz kısa boydaki trenç kotlardan sakınmanızda fayda var. Bunun yanı sıra kıvrımlı vücuda sahip olanlar da trençkot seçiminde dikkatli olmalıdır. Kıvrımlı bir vücuda sahipseniz orta boyuttaki trençkotlar sizin için daha ideal olabilir.

İstanbul alışveriş merkezi alternatifleri ve geniş içeriği ile aradığınız trençkot modellerini kolay bir şekilde bulabilirsiniz. Aradığınız pek çok şeyi tek bir yerde bulmak ve mağaza alternatiflerini denemek için https://nevcarsiuskudar.com/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

 

 







 
Son Eklenen Haberler