131019098
29 Nisan 2024, Pazartesi

ACİL SERVİS EK BİNASININ İNŞAATI SÜRÜYOR

15 Ocak 2021, Cuma 07:06

     


Kaymakam Ömer Karaman, Belediye Başkanı Serkan Acar ve İl Sağlık Müdürlüğü Destek Hizmetleri Başkanı Eşref Yıldız, Aliağa Devlet Hastanesi Acil Servis Ek Binasının inşaatında incelemelerde bulundu.

Aliağa Devlet Hastanesi Acil Servis Ek Binasının inşaatı devam ediyor. İçerisinde yanık ünitesi ve yoğun bakım servisinin de yer alacağı üç katlı projenin kısa sürede tamamlanarak hizmete girmesi bekleniyor. Ek bina inşaatı için 2020 yılının Aralık ayında protokol imzalanmış ve projenin yapımına başlanmıştı. Petkim ve Aliağa Belediyesi’nin destekleriyle başlatılan proje hızla ilerliyor.

Yüzde 75’i tamamlandı

Kaymakam Ömer Karaman, Belediye Başkanı Serkan Acar, İl Sağlık Müdürlüğü Destek Hizmetleri Başkanı Eşref Yıldız ve Aliağa Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Yalçın Koçyiğit çalışmaları yerinde görmek amacıyla proje alanında incelemelerde bulundu. Yüzde 75’i tamamlanan projede ilk iki katın kaba inşaatı tamamlanırken üçüncü katın kaba inşaatı ise devam ediyor. Ek binanın Şubat ayı sonunda tamamlanmasının ardından hizmet vermeye başlaması bekleniyor.

(DERYA SÜNER) 







 
Son Eklenen Haberler