131019098
25 Nisan 2024, Perşembe

SAĞLIK ÇALIŞANLARINA ÖZEL PROTOKOL

25 Mart 2021, Perşembe 06:42

     


Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Aliağa Temsilcisi ile Aliağa Esnaf ve Sanatkarlar Odası arasında, ilçede görev yapan sağlık çalışanlarının faydalanabileceği indirim protokolü imzaladı.

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Aliağa Temsilcisi Muhammet Keskin ve Aliağa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Serdar Berk, Aliağa’da görev yapan sağlık çalışanlarının faydalanabileceği bir protokol imzaladı. İmzalanan protokole göre Aliağa’da görev yapan sağlık çalışanları protokolde adı geçen esnaftan indirimli olarak alışveriş yapabilecek.

Serdar Berk, “Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum”

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Aliağa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Serdar Berk, “Sağlık çalışanı arkadaşlarımız pandemi sürecinde çok emek verdi. Çok çalıştılar ve yoruldular. TÜGVA Aliağa Temsilcimiz de sağlık çalışanlarına destek olmak için böyle bir protokol imzalamayı düşünmüş. Bununla beraber esnafımıza gittik. Bazı indirimler aldık. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun.” ifadelerini kullandı.

Muhammet Keskin, “İyiye ve güzele dair her ne varsa biz ordayız”

Aliağa Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Serdar Berk’in konuşmasının ardından söz alan Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Aliağa Temsilcisi Muhammet Keskin, “TÜGVA İlçe Temsilciliği olarak Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından 2021 yılının sağlık çalışanları yılı olarak ilan etmesi münasebetiyle bizler de bu bağlamda canla başla mücadele eden, gerektiğinde ailelerinden, zamanlarından ve hayatlarından feragat eden tüm sağlık personellerine ufak da olsa destek olmak için esnafımız ile sağlık çalışanları arasında köprü olmayı kendimize vazife etmiş bulunmaktayız. TÜGVA İlçe Temsilciliği olarak iyiye ve güzele dair her ne varsa biz ordayız. Biz her daim devletimizin ve milletimizin yanında olduğumuzu yapmış olduğumuz çalışmalarda da göstermekteyiz. Bugün burada toplanma sebebimiz sağlık çalışanlarımıza destek olmak ve ilçe esnafımız ile sağlık çalışanlarımız arasındaki sinerjiyi oluşturmaktır. Bugün burada imza altına almış olduğumuz iş birliği protokolünde berberinden kuaförüne, oto kiralamasından lokantasına, market ve manavına kadar yirmiye yakın esnafımız ile başlatmış olduğumuz uygulama inşallah daha büyük kitlelere ulaşacak. Tüm ülkeye örnek olma yolunda bir imza atmış olmanın mutluluğu içerisindeyiz. Bu vesile ile Covid-19 salgınında tüm benliği ile mücadele edip fakat hayata gözlerini yuman kıymetli sağlık personellerine de Allah’tan rahmet ve acılı ailelerine de başsağlığı dilerim. Desteklerini esirgemeyen esnafımıza ve Aliağa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz.” Dedi. 

(ESİN ÇETİN)







 
Son Eklenen Haberler