MERAL AKŞENER İZMİR’DE
1 Şubat 2020, Cumartesi 06:33Tweet |
İzmir'de temaslarda bulunan Akşener, partisinin Balçova ve Buca ilçe başkanlıklarını ziyaret etti, daha sonra esnafla bir araya geldi. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener İzmir ziyaretleri kapsamında bugün Aliağa’da olacak. Akşener açıklamasında “İnsanların günlük hayatında ne yaptığıyla ilgilenmiyorum” ifadelerini kullandı.
Ardından Konak ilçesindeki Kıbrıs Şehitleri Caddesi'nde esnafı gezen Akşener, kendisine iletilen sorunları grup toplantısında gündeme getireceğini söyledi. Bir gazetecinin, İYİ Parti'nin Çin'de ortaya çıkan yeni tip korona virüs ile ilgili TBMM'de araştırma komisyonu kurulması önergesinin reddedildiğinin hatırlatması üzerine Akşener, şunları söyledi: "Korona virüsü Türkiye'ye girdi mi girmedi mi onu da bilmiyorum. Dolayısıyla samimi bir biçimde komite kurulmasını ve bu konuda hangi önlemlerin alınıp, vatandaşı nasıl bilgilendirilmesi gerektiğini yönelik siyasetle alakası olmayan, vatandaşın emniyeti açısından verilmiş bir önerge reddedildi. Ama virüs konusunda çok hassaslar, FETÖ virüsüne de aynısını yaptılar."
“Konuşulan konular korkunç”
Kızılay’a yapılan bağışlarla ilgili soru üzerine Akşener, arkadaşlarının bu konuyla ilgili çalışma yaptığını dile getirdi. Kızılay’ın kuruluşu çok eski olan ve tamamen vatandaşın bu milletin destekleriyle ve herhangi bir afette çare olmak üzere organize edilmiş bir kurum olduğuna işaret eden Akşener, "Bu ortaya çıkanlar, konuşulan konular korkunç. Genel müdürün sosyal medyada televizyon programındaki konuşmasını gördüm. Ciddiyetten uzak, bizlerden oraya bağış yapmış vatandaştan bahsediyor. Bizlerde onlardan birisiyiz. Alay eder gibi halinden son derece memnun bir tavrı var. Bu arkadaş istifa edecek gibi görünmüyor. Utanıp istifa etmesi gerekirken bunu yapacak gibi görünmüyor. Ama iktidar partisinin bunun üzerine gereğini yapması lazım. 'Çekil kenara' denmesi lazım." diye konuştu.
Bir gazetecinin, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Erzurum tatilini hatırlatmasına Akşener, "Ben insanların günlük hayatında ne yaptığıyla ilgilenmiyorum. Çünkü o tür konuların kararını seçmen verir. O oraya gitti, bu buraya gitti bizim konumuz değil." karşılığını verdi. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener İzmir ziyaretleri kapsamında bugün Aliağa’da olacak.
(AA)

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, salgın döneminde

İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, 30 Ekim'de yaşanan depremde hasar görmesi

İzmir Büyükşehir Belediyesi İzelman Anaokulları Aliağa ve Beydağ şubeleri

İzmir Büyükşehir Belediyesi ekonomik kalkınma ve demokratik yönetim

ING Basketbol Süper Lig ekibi Aliağa Petkimspor'un başantrenörü

İYİ Parti Aliağa İlçe Başkanı Yavuz Adar, daha önce de defalarca gündeme

CHP İzmir Milletvekili Kani Beko, Çaltılıdere Yat İmalat Yeri Projesi’ni,

Ankara'daki evinin önünde 28 yıl önce gerçekleştirilen bombalı

2020 yılını etkisi altına alan pandemi sürecinde, yerli üreticilerin hammadde

Ege Üniversitesi'nde (EÜ) Aşı Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi

Başta Uzunhasanlar olmak üzere Karakuzu, Güzelhisar ve Karaköy mahallelerinin

ING Basketbol Süper Ligi'nin 18. haftasındaki iki İzmir ekibinin mücadelesinde

İphone 5 Ekran Hem ekonomik hem de kaliteli ekran modelleri ile sektörün

CHP Aliağa İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan, Gazeteci Uğur Mumcu’nun

Ülke genelinde eş zamanlı yapılan Türkiye Güven Huzur Uygulaması kapsamında

İlçenin kültür mirasını gelecek kuşaklara taşımak isteyen Aliağa

Siteler Mahallesi’nde Aliağa Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Barış Manço

İzmir Büyükşehir Belediyesi Sosyal Yaşam Kampüsü Huzurevi’nde

Aliağa Belediyesi, ilçedeki parklarda bakım ve onarım çalışması gerçekleştiriyor. Aliağa

Menemen Belediye Başkan Vekili olduktan sonra tebrikleri ve başarı dileklerini kabul

Aliağa’da, engelli vatandaşların istiridye mantarı yetiştireceği tesis Aliağa

Türk Kızılay İzmir Şubesi, İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk

CHP Jeotermal Enerji Araştırma Komisyonu üyeleri, İzmir'de jeotermal sahalarda

2020 yılını değerlendiren Aliağa Ticaret Odası (ALTO) Başkanı Ömer Ertürk,

İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve SOCAR Türkiye işbirliğiyle

İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, bünyesinde kurulan İESOB Usta Mesleki

İzmir'de Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 273 amatör spor kulübüne

ING Basketbol Süper Lig ekiplerinden Aliağa Petkimspor, İlkan Karaman'ı kadrosuna

EMDR terapisi nedir? EMDR terapisi ne işe yarar? EMDR terapisi ne zaman uygulanır?

Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi (BAL) takımlarından Aliağaspor FK, antrenmanlarına

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın (TOKİ) Aliağa Yeni Mahalle’de yapımına