23 Ekim 2024, Çarşamba

Tugay, ilçe adaylarıyla buluştu

1 Şubat 2024, Perşembe 06:46

     


CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay, partisinin il binasında ilçe belediye başkan adayları ile toplantı yaptı.

CHP’den İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı gösterilen Cemil Tugay seçim çalışmalarına başladı. Tugay, partisinin il binasında, il yöneticileri ve ilçe belediye başkan adayları ile bir araya geldi. Basına kapalı olarak gerçekleştirilen toplantıda 31 Mart Yerel Seçimleri’ne hazırlıklar konuşuldu. Tugay ve katılımcılar, yerel seçimlerde en yüksek oyu almak için nasıl çalışmalar yapılabileceği konusunda fikir alışverişinde bulundu.

“Hedefimiz bugüne kadar alınmış en yüksek oyu almak”

Toplantı sonrası gazetecilerin sorularını cevaplayan CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay, hedefinin tarihe geçmek açısından bugüne kadar alınmış en yüksek oyu almak olduğunu vurguladı. Tugay, “Karşıyaka Belediye Başkan adayı olduğum zaman bunu yaptık, Büyükşehir’de de yapabileceğimize inanıyorum. Bu sadece benim tek başıma başarabileceğim bir şey değil. İlçe belediye başkan adaylarımız, il başkanımız, MYK üyelerimiz, ilçe başkalarımızla hep beraber o duyguyu hissettik. Birlik beraberlik içerisinde olduğumuz zaman çok iyi bir sonuç alacağız. İzmir’in Cumhuriyet Halk Partili belediye başkanlarına ihtiyacı var. Sosyal demokrat bir belediyecilik hizmetine ihtiyacı var. CHP, bu zamana kadar İzmir’de çok başarılı işler yaptı. Biz çıtayı biraz daha yukarı çıkarıp, çok daha başarılı işler yapmak istiyoruz. Aramızda çok güzel bir birlik beraberlik var. Bu beraberlik zafere ulaştığımız güne kadar artarak devam edecek” diye konuştu.

(HABER MERKEZİ)







 
Son Eklenen Haberler