131019098
19 Mart 2024, Salı

YÜCEL VE SOYER İLÇE BAŞKANLARIYLA BULUŞACAK

1 Temmuz 2020, Çarşamba 06:31

     


İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, yarın (Perşembe) aralarında CHP Aliağa İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan’ında bulunduğu ilçe başkanlarıyla bir araya gelecek.

CHP İzmir İl Başkanlığı, bu hafta iki kritik toplantıya imza atacak. CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’in davetiyle İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, önce il yönetimi ardından aralarında CHP Aliağa İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan’ında bulunduğu ilçe başkanlarıyla bir araya gelecek. Yücel, Soyer ve il yönetiminin buluşması bugün gerçekleşecek. Yücel ve Soyer, yarın (Perşembe) ise ilçe başkanlarıyla bir araya gelecek.

Ana gündem istihdam

Her iki toplantıda da masada kritik konular olacak. Geçtiğimiz hafta yapılan ilçe başkanları toplantısında bazı başkanlar istihdam konusunda Büyükşehir Belediyesi’ne sitem etmiş, CV vermelerine rağmen işe alım konusunda bir gelişme yaşanmamasından şikayet etmişlerdi. İl yönetim kurulu toplantısında da ilçe başkanlarının istihdam çıkışı ele alınmıştı. Bugün ve yarın gerçekleşecek her iki toplantıda da istihdam ana gündem olacak. Toplantılarda ayrıca Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer ve CHP’li ilçe belediye başkanlarına AK Parti ve MHP’den gelen eleştiriler, Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı ve yapacağı çalışmalar ile örgüt-belediye ilişkisinin de masaya yatırılması bekleniyor.

Oğuzhan’da toplantıya katılacak

Gerçekleştirilecek toplantı ile ilgili açıklamada bulunan CHP Aliağa İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan, “ Yarın yapılacak toplantıya ben de katılacağım. Olağan ilçe başkanları toplantımızı bu kez Büyükşehir Belediye Başkanımız Tunç Soyer’in de katılımıyla yapacağız. Güzel bir toplantı olmasını diliyorum.” İfadelerini kullandı.

(ESİN ÇETİN) 







 
Son Eklenen Haberler